VLADIMIR KECMANOVIĆ BESRAMNO LAGAO NA SUDU! DRZAK DA NEMA DALJE! Na ovom pitanju roditelja ubijene dece sebi "iskopao jamu"!

Autor:

Hronika

22.06.2024

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor je sebi dozvolio da govori toliko nerealno i nelogično da je svakom ko ga čuje jasno sa kim ima posla.

VLADIMIR KECMANOVIĆ BESRAMNO LAGAO NA SUDU! DRZAK DA NEMA DALJE! Na ovom pitanju roditelja ubijene dece sebi "iskopao jamu"!

Foto: Privatna arhiva, printscreen, Dragan Kadic

Vladimir Kecmanović u krivičnom postupku pred Višim sudom koji se vodi protiv njega i njegove supruge Miljane Kecmanović za masakr njihovog sina Koste Kecmanovića, očigledno izbegava da govori istinu o činjenicama i drzak je do krajnjih granica, saznaje Republika.

Da doktoru nije stalo da se razjasni uzrok zbog kojeg je dečak star 13 godina iz očevog pištolja 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro dece i čuvara te škole, i ranio nastavnicu i petoro vršnjaka, roditelji žrtava znali su i ranije, ali su ih Vladimirovi odgovori koje je dao na njihova pitanja na suđenju u petak potpuno zapanjili. 

Na pitanje da li je sina nazivao psihopatom, Vladimir se usudio da kaže da do masakra nije znao ni šta ta reč znači, uprkos tome što je doktor po zanimanju.

Foto: Printscreen

Kosta Kecmanović krivično nije odgovoran za zločin kao mlađi maloletnik u trenutku izvršenja

- Čovek očigledno govori neistinu ne želeći da prizna da su on i njegova supruga, a dečakova majka, zanemarili signale koje im je on slao. Sve je u ovom slučaju jasno još od kad smo čuli odgovore majke vezanu za krivicu i odgovornost za sinovljeve postupke. Ako su oni u stanju da kažu da se ne osećaju apsolutno odgovorni za postupke maloletnog deteta uprkos katastrofalnim posledicma to nisu ljudi, već zveri. I šta da zaključimo o njima kao roditeljima?! Čemu su mogli da nauče sina? Ovo juče što je Vladimir izjavio pred sudom nije upitno da je laž. Kako je moguće da doktor i to takvog kalibra, kakvog on sam sebe predstavlja ne zna šta je psihopata. To je morao da uči još na fakultetu. I laici znaju taj pojam, a on se pravi lud i sam sebi kopa jamu i garantuje višegodišnju robiju- rekao je izvor Republike koji je prisustvovao suđenju, ali zbog toga što je isključena javnost nije želeo da ga imenujemo. 

Vladimir ne samo da je slagao i ne trepnuvši, nego je svoju besramnu izjavu dopunio navodnim pojašnjenjem.

-Tek u pritvoru sam od psihijatra saznao šta je psihopata- izgovorio je Kecmanović.
Ovo pitanje oštećenih usledilo je zbog toga što je Kosta Kecmanović nakon masakra u pozivu koji je uputio policiji rekao da je psihopata koji je pucao u školi i ubijao redom.
 

Inače, u petak su odbranu na suđenju za masakr izneli instruktor i vlasnik streljane u koju je zločinac dolazio sa ocem i pucao, oni se terete za lažno davanje iskaza. 
Ono što je važno, a što odbrana Vladmira Kecmanovića želi da oporgne je da su treće i četvrtooptuženi pred sudom rekli da je otac samoinicijativno dovodio sina u njihov klub i davao mu da puca iy svog oružja, a bez saglasnosti ovlašćenih lica koja je bio u obavezi da konsultuje, no ni to nije učinio.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tanja

22.06.2024 17:03

Čuvši za pucnjavu u školi ,odjurio je do škole,saznavši da je decu i čika Dragana poubijao njenog najmlađi masovni ubica na svetu brže bolje je odjurio do stana, šta je radio dok nije stigla policija? Zašto je hapšen u sablji? Zašto je pretio roditeljima ćerke? Šta mu znači da mu se ne dira porodica? Šta je uradio kad je saznao šta mu je ćerka sipala u sok drugarima? Šta je preduzeo kad je ćerka umešala i grebala najmlađeg masovnog ubice na svetu? Njegovo je oružje očigledno bilo dostupno najmlađem masovnom ubici na svetu, on ga je vodao po raznim pucačkim aktivnostima. Sad samo gleda da izvrda i pobegne što pre u London ili na Havaje ili u Ukrajinu.

Odgovori 11 2
Tina

26.06.2024 22:36

@Tanja - Izgleda da je to cela porodica bolesna. Sve ih pozatvarati I zbog čega se sud tako odugovlači.