"PROVELI SMO DVA SATA U MANASTIRU, NIJE TAMO" Od Milana već dvanaest dana nema ni traga ni glasa

Autor:

Hronika

22.06.2024

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milanovi roditelji demantuju glasine.

"PROVELI SMO DVA SATA U MANASTIRU, NIJE TAMO" Od Milana već dvanaest dana nema ni traga ni glasa

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/facebook/Niška Inicijativa

Roditelji Milana Đorđevića (41), koji je nestao 10. jula na Suvoj planini, demantuju glasine da se njihov sin zamonašio u manastiru, kako je preneo jedan beogradski medij.

Njegova majka Marica Đorđević izjavila je da su obišli manastir u selu Veta i potvrdili da Milan nije tamo. Sveštenik im je rekao da niko ne bi smeo da ga primi u manastir.

- Proveli smo sa sveštenikom dva sata i vratili se u Niš. Od našeg sina nema ni traga ni glasa već 12 dana - rekla je Marica.

 

Intenzivna Potraga Bez Rezultata

U proteklih 12 dana, na Suvoj planini su tragali i na zemlji i iz vazduha, uključujući upotrebu dronova i termovizijskih kamera, ali bez uspeha. Policija je pretražila vikendice u Jelašnici i okolnim selima, ali ni kontrola baznih stanica mobilne telefonije nije pomogla u istrazi.

Jedna od misterija je zašto forenzičari nisu primetili Milanov ručni sat u kaseti automobila, gde su pronađeni telefoni, a koji su kasnije pronašle njegove kolege kada su kola vraćena u Beograd.

 

Porodična Inicijativa u Potrazi

Milanov stariji brat planira da sutra, sa grupom prijatelja, pretraži jednu udaljenu lokaciju na Suvoj planini.

- Staza je većim delom jedva vidljiva, urasla u visoku travu i žbunje jer njome retko ko prolazi - naveli su planinari uključeni u potragu.

 

Porodična Agonija

Marica Đorđević, vidno potresena, izjavila je da nastavljaju da traže Milana, ali ne znaju gde više da traže.

- Njegov sin pita majku svakog dana kada će otac da mu se vrati. Ne znamo šta mu reći. Samo neko da javi da je živ, prihvatićemo sve, samo da znamo da je živ - rekla je Marica.

Dodala je da je Milanov nestanak velika enigma jer je sve pretraženo na Suvoj planini, ali ni traga ni glasa od njenog sina.

(Beogradski mediji)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading