KOMŠIJE PRIMETILE JEDNU STVAR I POSTAVILI PITANJE SONJI: Novi detalji ubistva na Voždovcu, telo poslato na obdukciju

Autor:

Hronika

22.06.2024

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sonjino beživotno telo pronađeno je sinoć u stanu.

KOMŠIJE PRIMETILE JEDNU STVAR I POSTAVILI PITANJE SONJI: Novi detalji ubistva na Voždovcu, telo poslato na obdukciju

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Beogradska policija je uhapsila N. Š. (42) pod sumnjom da je izvršio teško ubistvo svoje nevenčane supruge, Sonje R. (50). Incident se dogodio u stanu u beogradskom naselju Medaković 3 na Voždovcu, gde je Sonjino beživotno telo pronađeno sinoć. Oko 22 sata, N. Š. je pozvao Hitnu pomoć, tvrdeći da je Sonji pozlilo i da je izgubila svest. Kada su lekarske ekipe stigle, Sonja nije davala znake života.

Uprkos pokušajima reanimacije, Sonja nije preživela. Zbog vidljivih povreda na njenom telu, N. Š. je priveden na razgovor i kasnije mu je određen pritvor. MUP je saopštio da se N. Š. sumnjiči da je Sonji naneo više udaraca, što je rezultiralo njenom smrću. Sonjino telo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Nezvanične informacije ukazuju da je N. Š. ranije bio nasilan prema Sonji.

Komšije nisu čule ništa neobično iz stana te noći i navode da par nikada nije delovao problematično. Ipak, jedna radnica iz prodavnice u naselju primetila je da je Sonja u poslednje vreme dolazila sama, te da je napomenula kako više nije sa svojim partnerom.

- Ovde radim već godinama i stalno sam ih viđala zajedno. Delovali su kao divan i skladan par. Međutim, u poslednje vreme primetila sam da Sonja dolazi u radnju bez supruga. Pitala sam je gde joj je dragi, a ona mi je kratko rekla da nisu više zajedno - rekla je sagovornica Telegrafa koja radi u prodavnici u naselju.

Sonja je bila direktorka u jednoj poznatoj kompaniji i bila je veoma poštovana i voljena među kolegama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading