KO JE UBICA KONTROVERZNOG BIZNISMENA IZ ČAČKA?! Dejan sumnjao da mu je Mario spalio tehnički pregled i džip!

Autor:

Hronika

26.04.2024

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan je ušao u lokal i pozvao Simovića da razgovaraju, pa u njega sasuo metke!

KO JE UBICA KONTROVERZNOG BIZNISMENA IZ ČAČKA?! Dejan sumnjao da mu je Mario spalio tehnički pregled i džip!

Foto: Facebook, RINA

Policija traga za Dejanom Popovićem više od 24 sata nakon što je osumnjičen da je juče ubio Maria Simovića (44) u Čačku.

Nakon zločina, Dejan se odmah dao u bekstvo. On je vlasnik tehničkog pregleda, a prema nezvaničnim informacijama, sukob između njega i Simovića datira iz prošlosti.

Sukob između dvojice muškaraca, kako se navodi u istrazi, potiče od ranijeg nesuglasja oko placa. Prošle godine, tokom noći, izgoreo je objekat u izgradnji koji je pripadao Dejanu Popoviću. Zgrada, koja je bila planirana kao poslovni prostor duž puta od Preljine prema Prislonici, pretrpela je oštećenja u požaru.

Nezvanično, vlasnik je tada sumnjao da je požar podmetnut.

Podsetimo se, ubijeni Simović bio je već ranije poznat policiji, a pre više od 10 godina privremeno mu je oduzeta celokupna imovina. Simović je bio osuđen za dva slučaja iznude, četiri slučaja zelenaštva uz davanje pozajmica s mesečnom kamatom od 10 procenata, dve prevare i nedozvoljenu trgovinu. On i njegovi roditelji su optuženi za pranje novca.

Prema nezvaničnim informacijama, Dejan je ušao u lokal i pozvao Simovića da razgovaraju.

- Potom je izvadio pištolj i upucao ga. Mario je ostao mrtav na licu mesta. Motiv ubistva je po svemu sudeći sukob od ranije i neraščićeni ljudski odnosi, rekao je juče za RINU jedan od očevidaca koji se našao na licu mesta.

Inače, na Facebook profilu ubijenog privrednika iz Čačka možete videti fotografije s putovanja u Dubai, kao i s luksuznim automobilima. Često je vozio BMW i pušio kubanske cigarete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Sile

28.04.2024 16:18

Teror vlasti vlada u Srbiji nad obicnim narodom!? Gestapo i kgb vladaju Srbijom!!