MAMA, NEĆU TE OSTAVITI - Ovo su poslednje reči Nemanje UBIJENOG u Malom Orašju: Obećao je porodici da će izdržati, ali nažalost nije uspeo...

Autor:

Hronika

06.05.2024

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U subotu je obeležena godišnjica masakra

MAMA, NEĆU TE OSTAVITI - Ovo su poslednje reči Nemanje UBIJENOG u Malom Orašju: Obećao je porodici da će izdržati, ali nažalost nije uspeo...

Foto: Facebook

U masakru Uroša Blažića prošlog 4. maja, oko 11 sati uveče, ubijeno je devetoro mladih iz Dubone i Malog Orašja i 12 ranjeno. Oko desetoro njih je pukom srećom izbeglo smrtonosne hice iz Blažićevog oružja.

Uroš Blažić te kobne noći ugasio je živote mladih ljudi, pucajući iz automatskog oružja, a jedan od ubijenih mladića bio je Nemanja Stevanović koga porodica opisuje kao najvećeg veseljaka, bez koga više ništa nije isto.

Nesrećni mladić ubijen je kobne večeri kod Ravnog gaja u Malom Orašju. Naime, on je sa teškim telesnim povredama prevezen u smederevsku bolnicu, gde je, nažalost, izdahnuo.

Sine, samo nemoj da zaspiš… Molim te - pokušala je njegova majka te večeri da ga održi u životu.

- Neću mama, ne brini…- bile su njegove poslednje reči, ispričala je ranije Nemanjina porodica.

Na obeležavanju godišnjice, prikazan je film u kom su porodice stradalih pričale o svojim najmilijima, a o Nemanji su govorile njegova sestra i majka.

Njegova sestra Teodora ispičala je koliko je bila vezana za brata i koliko se uz njega osećala sigurno.

Bio je moj zaštitnik, imali smo divan odnos. Kad sam sa njim znala sam da sam sigurna. Voleo je društvo i muziku, ja sam uvek bila ta koja je govorila "ajmo kući", a on je uvek hteo da ostanemo, uveseljavao društvo, smejao se i uživao. Bio je vredan, radio je i doprinosio, ali je uvek bio nasmejan. Te godine smo planirali da idemo na more... - rekla je Teodora i nastavila:

- Trebalo je da idemo nas dvoje, njegova devojka i naravno drugari... Jer kako bez društva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading