PISMO UBIJENE ADRIANE IZ RIBNIKARA TERA SUZE NA OČI: Mama, ako me beogradske ulice odvoje od tvog zagrljaja nikada te neću zaboraviti...

Autor:

Hronika

06.05.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razmišljam kako je ona gore sama bez nas, a sa druge strane vuku me deca. Oni ne razumeju, za njih je to veliki šok, oni znaju samo da im je sestra otišla u školu, kaže majka.

PISMO UBIJENE ADRIANE IZ RIBNIKARA TERA SUZE NA OČI: Mama, ako me beogradske ulice odvoje od tvog zagrljaja nikada te neću zaboraviti...

Foto: Facebook

Devojčica Adriana Dukić (14) ubijena je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". O njoj kao detetu, ali i o masakru u emisiji "Bol" na RTS govorili su roditelji Biljana i Dane Dukić.

- Anči je htela da postane doktor, jer je htela da izleči svog deku. Deka ima pritisak, u godinama je. I kad se žalio, ona je uvek govorila "Ne sekiraj se, postaću doktor i izlečiću te", a on se smejao i rekao "dok ti postaneš doktor, deka će da ode". I nažalost, ona je otišla pre njega - ispričala je  Biljana Paunović.

Porodica Adriane Dukić pre četiri godine iz Francuske se doselila u Srbiju.  Prema rečima njenog oca volela je Srbiju i želela da sazna odakle potiču njeni koreni.

- Te 2020. mi je pisala pismo da me voli i, ne znam zbog čega, napisala mi je: "Ako me beogradske ulice odvoje od tvog zagrljaja, ti si moja mama i nikada te neću zaboraviti". Te godine smo se preselili za Srbiju. Nedostaje mi to kad dođe iz škole i kaže da ima svašta da mi priča. Bila je u tinejdžerskim godinama i bila je vesela i srećna - rekla je Biljana.

- Razmišljam kako je ona gore sama bez nas, a sa druge strane vuku me deca. Oni ne razumeju, za njih je to veliki šok, oni znaju samo da im je sestra otišla u školu - kaže majka.

Podsećanja radi, tog 3. maja 2023. godine dečak (13) ubio je devet drugara i čuvara škole.

On se trenutno nalazi u bolnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Jana

06.05.2024 09:35

3.maj je crni dan za regiju, u Srbiji ubijena djeca od skolskog prijatelja, u Hrvatskoj od cetnickih granata poginulo u podrumu 10 ljudi toga dana od toga 5 djece najmlađe 20 mjeseci, cijela obitelj tuga......