HOĆE LI SE I U OVOJ DISCIPLINI DODELJIVATI MEDALJE?: Sve je spremno za start Olimpijade - sportisti će imati na raspolaganju 300.000 kondoma i nesalomive krevete! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.05.2024

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve će biti potpuno drugačije...

HOĆE LI SE I U OVOJ DISCIPLINI DODELJIVATI MEDALJE?: Sve je spremno za start Olimpijade - sportisti će imati na raspolaganju 300.000 kondoma i nesalomive krevete! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Dok su Olimpijske igre u Tokiju uvele stroga pravila kako bi sprečile sportiste da se upuštaju u seksualne aktivnosti, Olimpijada u Parizu zauzima drugačiji pristup. Za razliku od anti-seks kartonskih kreveta u Tokiju, Olimpijada u Parizu ne samo da dozvoljava seksualne aktivnosti već i obezbeđuje sportistima 300.000 kondoma.

Ekološki kreveti na Olimpijadi u Parizu privlače pažnju svojom izdržljivošću i udobnošću. Ovi modularni kreveti su dizajnirani da izdrže težinu do 200 kilograma i mogu biti prilagođeni kako bi zadovoljili individualne potrebe sportista za spavanjem. Uprkos početnom skepticizmu, ovi kreveti su se pokazali mnogo čvršćim od kartonskih kreveta u Tokiju, odbacujući tvrdnju da su namerno dizajnirani kako bi odvratili od seksualnih aktivnosti.

Foto: Marca.com/printscreen

Nesalomivi kreveti i 300.000 kondoma čekaju sportiste

 

Kontroverza oko kreveta izazvala je različite reakcije sportista. Irski gimnastičar Ris MekKlenagan, u satiričnom odgovoru, testirao je izdržljivost kreveta skačući po njemu, dokazujući da je ostao netaknut uprkos početnim pretpostavkama. Takođe, Kristijan Klej, šef komunikacija Međunarodnog olimpijskog komiteta, potvrdio je na Tviteru da su kreveti zaista napravljeni od čvrstog kartona, ali da nisu tako lomljivi kao što se prvobitno verovalo.

Dok se Pariz priprema da bude domaćin Olimpijadi, odluka da sportistima obezbedi čvrste, ekološki prihvatljive krevete i značajan broj kondoma odražava drugačiji pristup u zadovoljavanju njihovih potreba u poređenju sa prethodnim Olimpijskim događajima. Sa ovim pripremama, Pariz je spreman da ponudi opuštenije okruženje sportistima, omogućavajući im da se fokusiraju na svoje nastupe uz osiguranje udobnosti i dobrobiti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading