UHAPŠEN MUŽ ANE KNEŽEVIĆ KOJA JE NESTALA U MADRIDU: David priveden na aerodromu u Majamiju!

Autor:

Hronika

06.05.2024

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Knežević, državljanin Srbije, bio je glavni osumnjičeni otkako su američka policija i FBI prikupili dokaze da je reč o "prisilnom nestanku"

UHAPŠEN MUŽ ANE KNEŽEVIĆ KOJA JE NESTALA U MADRIDU: David priveden na aerodromu u Majamiju!

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Srpski državljanin David Knežević, suprug Ane Marije Knežević koja je nestala u februaru u Madridu, uhapšen je danas u Majamiju. Kako prenose španski mediji, on je glavni osumnjičeni za nestanak supruge, od koje se razvodio.

- Nacionalna policija uhapsila je u Majamiju supruga Ane Marije Knežević, Kolumbijke koja je nestala u Madridu 2. februara. David Knežević, državljanin Srbije, bio je glavni osumnjičeni otkako su američka policija i FBI prikupili dokaze da je reč o "prisilnom nestanku" - rekli su za španski portal Infobae izvori bliski slučaju.

Kako navode izvori, policija je uhapsila Kneževića na Međunarodnom aerodromu u Majamiju "zbog navodne veze" sa misterioznim nestankom njegove žene. Uhapšenju su sarađivali beogradski ataše za unutrašnje poslove, FBI Floride i kolumbijska policija, a hapšenje je koordinirao Sud za nasilje nad ženama broj 9 u Madridu, zadužen za istragu, koja se nastavlja u strogoj tajnosti.

- U hapšenju su sarađivali beogradski ataše za unutrašnje poslove, FBI Floride i kolumbijska policija. Hapšenje je koordinirao Sud za nasilje nad ženama broj 9 u Madridu, zadužen za istragu, koja se nastavlja u strogoj tajnosti - dodaje ovaj portal.

Ana Marija Knežević je u januaru prošle godine pokrenula brakorazvodnu parnicu od supruga. Njih dvoje, zajedno su vodili kompaniju EOKS Technologi Solutions, koja pruža kompjutersku podršku kompanijama na jugu Floride. Zbog bračnih problema, Ana se preselila u Madrid, gde je imala prijatelje i planirala da započne novi posao. Živela je u stanu u ekskluzivnom naselju Salamanka.

- Zbog bračnih problema, prošlog decembra je odlučila da se preseli u Madrid, u kom je imala prijatelje i planirala da započne novi posao. Živela je u stanu u ekskluzivnom naselju Salamanka - navode oni.

Foto: Društvene mreže

Ana i David Knežević

 

Poslednji put, Ana je sa drugaricom razgovarala 2. februara, kada joj je oko 20 sati rekla da je u stanu i da ne planira da izlazi. Nekoliko sati kasnije, oko 23 sata, druga prijateljica je pokušala da je kontaktira ali nije uspela. 

Nekoliko sati kasnije, oko 23 sata, druga prijateljica je pokušala da je kontaktira ali nije uspela. Kada je sve prijavljeno policiji koja je sa vatrogascima ušla u stan, ništa sumnjivo nije pronađeno - dodaju oni.

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Ana Knežević

 

Sledećeg dana su sa njenog mobilnog telefona poslate dve „uznemirujuće“ poruke njenim drugaricama, u kojima je navela da je upoznala osobu i da kreće u letnjikovac koji se nalazi na dva sata od Madrida.

- U porukama je navodno pisalo da je upoznala osobu i da kreće u letnjikovac koji se nalazi na dva sata od Madrida. Poruke su poslate u razmaku od tri sata, jedna na španskom, a druga na engleskom - podseća španski portal.

Porodica Ane Marije je od prvog dana tvrdila da sumnja da njen nestanak ima veze sa problemima u braku. Navodno, problemi su nastali pošto je Kolumbijka predložila mužu da kompaniju koju su vodili podele, dok je on insistirao da njemu pripadne najmanje 75 posto imovine. Knežević je pre nekoliko nedelja odbio da se testira na poligrafu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading