UŽAS U KALUĐERICI! Lopovi upali starijem čoveku u stan i slomili mu vilicu - hitno prebačen na VMA!

Autor:

Hronika

25.04.2024

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadobio je teške telesne povrede.

UŽAS U KALUĐERICI! Lopovi upali starijem čoveku u stan i slomili mu vilicu - hitno prebačen na VMA!

Foto: Shutterstock

Stariji muškarac je zadobio teške telesne povrede kada su ga pretukli lopovi koji su upali u njegov stan u Kaluđerici.

Pukovnik prim. dr Ivan Leković, dežurni hirurg VMA, rekao je za RTS da je pri pokušaju pljačke upadom u stan starije muške osobe došlo do tuče.

- Starijeg čoveka su pretukli, on je zadobio teške telesne povrede, prelom vilice i primljen je na bolničko lečenje Klinike za maksilofacijalnu hirurgiju - rekao je pukovnik prim. dr Leković.

Podsećamo, Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Trsteniku, uz podršku policije iz Kraljeva i Kragujevca, uspešno su identifikovali i uhapsili M. M. (1979) i D. A. (1971) iz Kraljeva zbog sumnje da su počinili krivično delo teška krađa. Njih dvojica se terete da su 19. aprila ove godine izvršili krađu televizora i novca iz prodavnice u okolini Trstenika.


U sklopu policijske akcije, pronađen je ukradeni televizor u automobilu kojim je upravljao M. M. Pronađena roba će biti vraćena vlasniku prodavnice, dok će osumnjičeni biti procesuirani u skladu sa zakonom.

Osim navedenog slučaja, M. M. se takođe sumnjiči za provalu u drugu prodavnicu u okolini Trstenika početkom aprila. Iz ove prodavnice, M. M. je navodno ukrao cigarete čija se vrednost procenjuje na oko 127.000 dinara, što ga tereti za još jedno krivično delo teške krađe.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Trsteniku. Očekuje se dalji razvoj situacije nakon saslušanja osumnjičenih pred nadležnim tužiocem.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading