NAKON SNIMKA NA KOM MAJKA TUČE BEBICU, INTERVENISALA POLICIJA: Dete odvezeno u Tiršovu, a evo šta je bilo sa ženom-monstrumom!

Autor:

Hronika

24.04.2024

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv majke će biti podneta krivična prijava za nasilje u porodici.

NAKON SNIMKA NA KOM MAJKA TUČE BEBICU, INTERVENISALA POLICIJA: Dete odvezeno u Tiršovu, a evo šta je bilo sa ženom-monstrumom!

Foto: Shutterstock, Društvene mreže

Nakon što se na društvenim mrežama pojavio video-zapis na kom se vidi kako majka šamara malu bebicu, policija je odmah reagovala i prema nezvaničnim saznanjima, intervenisala u beogradskom naselju Kaluđerica. Odmah su pronađeni i majka i dete.

Majka je prevezena u zdravstvenu ustanovu, a u konsultaciji sa tužiocem Drugog osnovnog javnog tužilaštva biće joj podneta krivična prijava za nasilje u porodici, saznaje Kurir.

Beba nije imala vidljivih povreda, ali je odmah pregledana u lokalnoj zdravstvenoj ustanovi, posle čega ju je preuzeo Centar za socijalni rad i odvezeno u bolnicu u Tiršovu na dalji pregled.

Da podsetimo, kako je Republika prva pisala, majka monstrum koja tuče bebicu od samo nekoliko meseci, postala je glavna tema na društvenoj mreži Fejsbuk, gde je objavljen lajv snimak sa TikToka.

U prenosu uživo na društvenim mrežama, u kojem je učestvovalo nekoliko korisnika sa različitih profila, vidi se trenutak u kom majka, po svemu sudeći mlada devojka, uzima dete i kreće da ga šamara.

Reč je o bebici koja ima samo nekoliko meseci i koja ne može sama da se odbrani od žene koja se naziva roditeljem. 

Inače, ona se na svom TikTok profilu predstavlja kao uzorna majka koja brine o svom detetu, stalno ga snima i slika, pa sve to objavljuje na društvenoj mreži.

Poslednja fotografija koju je objavila na ovoj mreži bila je slika na kojoj drži devojčicu, uz pesmu:

Moj ceo svet, živim da te volim..

(Republika/Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading