ŠOK! Uživo na Pinku otkriven detalj o POBEDNIKU "Elite 7" - sve se saznalo u jutarnjem programu!

Autor:

Zadruga

23.06.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati numerelog Jovani Jeremić otkrio detalje!

ŠOK! Uživo na Pinku otkriven detalj o POBEDNIKU "Elite 7" - sve se saznalo u jutarnjem programu!

Foto: shutterstock

Veliko superfinale "Elite 7" zakazano je za 13. jul sa početkom u 21 čas, što je potvrdila Milica Mitrović, direktorka zabavnog programa televizije Pink. Sve zanima ko će odneti pobedu u sedmoj sezoni, a ovome se govorilo i danas u jutarnjem programu, koji je vodila Jovana Jeremić.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić posvetila segment finalu "Elite 7"

Ona je u emisiji "Novo jutro" ugostila numerologa Stefana Dragojlovića, koji je otkrio da misli da će to biti ženska osoba.

- Imam sada tu dosta datuma, mislim da će to biti ženska osoba. Sam dan kada je finale je broj jedan, to bi trebalo da bude muško, ali kada je počela Elita... Počinje "Elita 8" i "Farma 8" u godini osmice, Pink neće imati konkurenciju. Samo finale će i proglašenje da bude posle ponoći, kada je 14. jul, ulazimo u dvojku - rekao je Stefan.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Poznati numerolog progovorio o finalu

Inače, za naš portal je poznata numerološkinja Ivka govorila o aspektima takmičara "Elite", te otkrila ko će se "klati" u finalu oko prvog mesta.

- Volela bih da pobedi Milica, samo iz razloga što je trudna, prosto kontam da ide i bebica i treba im novac i sve ostalo, ali niko mi nije zapao ni za oko, ni za srce - rekla je Ivka, pa nastavila:

- Od prvog mesta ćemo da krenemo, klale su se Anita i Aneli, ali mislim da će pobedi Aneli, to nije moja želja, već mislim da će pobediti ona, ima takve apsekte, ali i tako lepo je odigrala da može doći do pobede. Drugo mesto Anita, treće mesto Maja Marinković, Četvro Anđelo, ali može da dođe do promene. Miona i Ša možda tu negde peto ili šesto, ali ništa. Maja, Anita, Anelli biće klanje u finalu - ispričala nam je Ivka nedavno.

Republika

Foto: instagram.com

Ivka numerolog

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Da

23.06.2024 16:00

Aneli Zaslužuje pobedu 100 % Žena je Napaćena izvredjana od Zadrugara A pogotovu od Janjuša Anita Drugo Mesto Pa Njen Dragi Andjeo. Žana na četvrtom zajedno Sa Mionom.

JA

23.06.2024 16:12

Aneli ??? Pa cime bi ona to zasluzila prvo mesto ….da li zato sto sem osnovne skole nema vise nista zavrseno, ili ,mozda zato sto se zakune u dete, a onda slaze, ili mozda sto ima odnose za vreme Ramadana, a obeca porodici da nece …… i da ne nabrajam vise i ovo je previse !

Ljiljana

24.06.2024 21:07

Zato je i peru, prave žrtvu od nje. Ili zato što je Đedović uveo u Elitu, i obećao pobedu, uz dogovoreni %. Kako će pobediti nemoralna koferuša, ucenjivačica, lažljiva belosvetska da pobedi. Ako ona pobedi znači da je došao sudnji čas. Nebilo ni Pinka ni rijalitija...