ANELI KLELA JANJUŠA! NAPRAVILA SCENU U DVORIŠTU! Šta li će biti kad za ovo sazna?! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.06.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mogu da shvatim kroz šta sam sve prošla. Evo sad mi se sve od početka mota po glavi.

ANELI KLELA JANJUŠA! NAPRAVILA SCENU U DVORIŠTU! Šta li će biti kad za ovo sazna?! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnica rijalitija Elita Aneli Ahmić kaže da se kaje što je ikada bilo šta započinjala sa Markom Janjuševićem Janjušem, pre svega zbog situacije u kojoj se sada našla, a koja je vezana za abortiranje deteta, koje je trebalo zajedno da odgajaju.

Aneli se u dvorištu osamila sa nekoliko devojaka, pa im se jadala dok su joj one pružale podršku.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić

 

- Ne mogu da shvatim kroz šta sam sve prošla. Evo sad mi se sve od početka mota po glavi. Da sam bila pametna da nikad ništa ne započnem sa Markom! Nek je proklet, a i ja sada sa njim - pričala je Aneli, dok su joj cimerke pričale da sada ne treba da preteruje i da joj je sve ovo kroz šta je prošla bila samo dobra škola. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko Janjušević Janjuš

 

Podsećamo, učesnica Elite Aneli Ahmić danima je van sebe otkako je abortirala dete Marka Janjuševića Janjuša, a sada su njene reči sledile mnoge! Naime, kako je Aneli u jednom trenutku bila u nervnom rastrojstvu, rekla je da je loša majka zbog odluke koju je donela, pa je rekla da i svoje dete, ćerkicu Noru, treba sestri Siti Ahmić da da na čuvanje, jer smatra da ne brine dovoljno o njoj. 

Foto: RTV PINK printscreen

Marko Janjušević Janjuš

 

Moja ćerka je i rođendan bila prinuđena da slavi bez mene. Mnogo mi sve ovo teško pada. Posle abortusa mi je organizam takav da ne mogu ni sama emocije da kontrolišem. Ne znam šta mi se dešava, imam utisak da sam najgora na svetu. I ćerku Noru treba da dam sestri Siti da brine o njoj! Sigurna sam da bi bila sjajna, kao što i jeste! Ja sam sada sva van sebe. Dok se ne dovedem u red i dok ne budem mogla da brinem o sebi, moram da nađem neko rešenje - rekla je Aneli zabrinuto. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Рррр

23.06.2024 16:54

Како 3 сата после абортуса седи за столом. Лаж