ANELI SE ODRIČE ĆERKE?! AHMIĆKA VAN SEBE POSLE ABORTUSA! Hoće naslednicu da da sestri na čuvanje! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.06.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teši me to što se finale bliži, što ću da odem da grlim dete i porodicu, ali imam strah od osude. Svi će upirati prstom u mene jer ceo svet zna šta sam uradila, pričala je ona.

ANELI SE ODRIČE ĆERKE?! AHMIĆKA VAN SEBE POSLE ABORTUSA! Hoće naslednicu da da sestri na čuvanje! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić

Učesnica Elite Aneli Ahmić danima je van sebe otkako je abortirala dete Marka Janjuševića Janjuša, a sada su njene reči sledile mnoge! Naime, kako je Aneli u jednom trenutku bila u nervnom rastrojstvu, rekla je da je loša majka zbog odluke koju je donela, pa je rekla da i svoje dete, ćerkicu Noru, treba sestri Siti Ahmić da da na čuvanje, jer smatra da ne brine dovoljno o njoj. 

- Moja ćerka je i rođendan bila prinuđena da slavi bez mene. Mnogo mi sve ovo teško pada. Posle abortusa mi je organizam takav da ne mogu ni sama emocije da kontrolišem. Ne znam šta mi se dešava, imam utisak da sam najgora na svetu. I ćerku Noru treba da dam sestri Siti da brine o njoj! Sigurna sam da bi bila sjajna, kao što i jeste! Ja sam sada sva van sebe. Dok se ne dovedem u red i dok ne budem mogla da brinem o sebi, moram da nađem neko rešenje - rekla je Aneli zabrinuto, pa je dodala:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić

 

- Teši me to što se finale bliži, što ću da odem da grlim dete i porodicu, ali imam strah od osude. Svi će upirati prstom u mene jer ceo svet zna šta sam uradila. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić

 

Aneli su tada prišli cimeri da je teše, pa su joj objašnjavali da je samo razdražljiva zbog svega i da će sve da dođe na svoje. 

Foto: ST/Vladimir Lukić, Alfa TV Printscreen

Aneli Ahmić i njena sestra Sita Ahmić

 

U isto vreme, učesnica Elite Miona Jovanović kaže da nema šanse da će ikada moći u budućnosti da bude u prijateljskom odnosu sa bivšim dečkom Stanislavom Krofakom, iako je do skoro stavljala svima do znanja da je to moguće jer prema njemu nema ni gram emocija. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Melanija

23.06.2024 12:10

Ceo svet zna šta si učinila ali dok si za tvoje sugrađane heroina koje očistila seme "Rđavoga roda" a za nas građane koji su te deset meseci ugostili, hranili i napojili si ubica, čedomorka koja je obučena u ratničke boje džihada svirepo ubila malog Mihajila koji je na u ljubavi tebe i Marka hteo Vaskrsnuti.

AlexRa

23.06.2024 13:30

@Melanija - @melanija nekako moram da se složim uz ovaj komentar, iako se ja ne bih baš tako izrazila, čak iako ne verujem da je bebe uopšte bilo, pomisao na to mi je beskrajno jeziva!!!

Bas

23.06.2024 13:39

Opasna folirantkinja.