OVAKO OD ANELI PRAVE ŽRTVU I POBEDNICU ELITE: Ahmićke raskrinkane do SRŽI, razotkriven PAKLENI PLAN! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.06.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka urnisala Aneli, Situ, ali i njihovu majku Jasminu!

OVAKO OD ANELI PRAVE ŽRTVU I POBEDNICU ELITE: Ahmićke raskrinkane do SRŽI, razotkriven PAKLENI PLAN! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Bivša zadrugarka Jelena Batos pomno prati dešavanja u rijalitiju "Elita" i često ih komentariše putem storija na društvenoj mreži Instagram. Ona se sada osvrnula na abortus Aneli Ahmić i izjave njene starije sestre Site Ahmić, koje su podelile region. Kako je Jelena zaključila, Sita zajedno sa majkom od Aneli pravi žrtvu, kako bi odnela pobedu u rijalitiju "Elita".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ST/Vladimir Lukić

Jelena Batos uradila na Situ

- Može meni neko da objasni dve stvari, molim vas? Jer izgleda da sam malo poglupa. Pgotovo, ovo je pitanje za novinare koji gledaju moje storije - započela je Jelena, pa nastavila:

- Sestra kaže da im je jako bilo teško da gledaju kad Aneli odlazi na aabortus i da se nada da mu nikad neće ovo oprostiti. Pa čekaj, kada je Asminovo dete očistila i dalje je ostala sa njim i onda kad je otišao, na sve strane ste pričali: "Stanija otela, Aneli plakala, ostala bez muža", itd... Pri tom, on, kako kažete, nasilnik i lopov. Koja je to logika? - nastavlja bivša zadrugarka.

- Sad kad je javno, hajde da napravimo žrtvu od nje. Janjuš je kriv za sve, a kad nije bilo javno, onda je okej. Janjuš se Aneli zgadio jer je morala da uradi abortus, a Asmin joj se nije zgradio nakon tuče, prevare i abortusa. I suze lije, ostala bez njega, došla da zaradi. Logika? Znači Janjuša nije nikad volela - zaključila je Jelena.

- Anelina majka je izjavila: "Od zla roda, ne treba ni ploda". A za Asmina govorite da je gori od Janjuša, da je monstrum, a onda to isto Asminovo dete volite kao oči u glavi. Logika?

- Ovo je tipično teranje Aneli u ulogu žrtve. Toliko su kontradiktorni, da postaje biti smešno - istakla je Batosova.

Da li se slažete sa njenim razmišljanjem?

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Jelene Batos

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

24.06.2024 10:45

Svaka čast Jelena B. Ima tu mnogo štošta za dodati. Guraju nju i "voditelji"i produkcija. 1.nije bila trudna. 2.nije bilo ni kiretaže. Setimo se izjave"netreba mi test,ja sam dobila" testa u hotelu, Milanova reakcija na dve crte😂. Njeno histerisanje i pre i posle navodne "kiretaže". Razbojnik, koja bi se tukla sa nekima od učesnika. Ponašanje, znamo mi žene kako izgleda žena posle "kiretaže". Još gore što Ahmićeve koriste i Janjuševog pokojnog brata. To su osobe bez stida,srama,morala. Gaze preko mrtvih. 🐵🤡👹💩🐸🐉🐷🐄🐖🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮.