ŠTA SE DESILO SA ANOM ĆURČIĆ? Bivša zadrugarka više ne izgleda OVAKO - TRANSFORMACIJA šokirala sve!

Autor:

Zadruga

23.06.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić rešila je da napravi veliku promenu!

ŠTA SE DESILO SA ANOM ĆURČIĆ? Bivša zadrugarka više ne izgleda OVAKO - TRANSFORMACIJA šokirala sve!

Foto: ST/Dragan Kadić

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić odlučila je da se osmeliti i napraviti transformaciju koju je dugo želela da ostvari. Otišla je kod frizera i uradila poznati tretman balejaž, odnosno izvlačenje svetlih pramenova na kosi, čime je osvežila svoj vizualni identitet i izgledala je prezadovoljna.

Ana Ćurčić, poznata po svom hrabrom stavu i odlučnosti, nedavno je donela važnu odluku o promeni svog izgleda. Nakon što je dugo razmišljala o tome, konačno se osmelila da napravi korak ka ostvarenju svoje želje za novim izgledom.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić Instagram


Kako bi postigla željeni efekat, Ana se odlučila za popularni tretman balejaža. Ovaj tretman podrazumeva suptilno izvlačenje svetlijih pramenova na kosi, što rezultira prirodnim i osvežavajućim izgledom. Balejaž je postao omiljeni tretman mnogih žena širom sveta, a sada je i Ana pokazala da prati trendove i da zna šta joj lepo stoji.

Nakon što je završila tretman, Ana je ponosno pokazala svoju preobraženu frizuru. Svetao odsjaj balejaža naglasio je lepotu njene kose i doprineo osveženom i modernom izgledu. Njeni pratioci na društvenim mrežama bili su oduševljeni novim izgledom i nisu krili komplimente.

 

Ana je istakla da je prezadovoljna rezultatom i da se oseća samopouzdano sa novom frizurom. Njena transformacija nije samo fizička, već je imala i pozitivan uticaj na njen emotivni i mentalni sklop. Sada sa osveženim izgledom, Ana je spremna za nove izazove i avanture koje joj život donosi.


Ovom promenom, Ana Ćurčić je pokazala da je hrabra i odlučna žena koja prati svoje želje i ne plaši se da se osmeliti ka ostvarenju svojih ciljeva. Njen primer može biti inspiracija mnogima da slede svoje želje i da se osmeliti da naprave promene koje ih čine srećnijima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading