SKANDAL U JANJUŠEVOM DOMU ZBOG SUPRUGE ENE! Nakon SAHRANE pokojnog brata, uneo ŠOK detalj, izlanuo se UŽIVO u programu!

Autor:

Zadruga

23.06.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš otkrio šok istinu o tužbi Ene Janjušević!

SKANDAL U JANJUŠEVOM DOMU ZBOG SUPRUGE ENE! Nakon SAHRANE pokojnog brata, uneo ŠOK detalj, izlanuo se UŽIVO u programu!

Foto: Instagram.com

Marko Janjušević Janjuš

U nedavno emitovanoj epizodi "Pitanja novinara", takmičar "Elite" Marko Janjušević Janjuš iznenadio je javnost otkrivši da je starleta Maja Marinković tužena čak pet puta od strane njegove supruge Ene Janjušević. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti i podigla prašinu u medijima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

Jedna od tužbi odnosi se na poznati incident koji se dogodio u rijaliti programu "Zadruga", kada je došlo do verbalnog sukoba između Maje Marinković i Janjuša. Taj incident je bio široko medijski praćen, a sada je postalo jasno da je rezultirao i pravnom borbom.

- Ona već ima pet tužbi - dobacio je Janjuš. 

- On je već znao za tužbe, kada se vratio ovde, mislim da mu je žena rekla da će me tužiti, tako da je on to već znao - rekla je Aneli. 


Pored toga, Janjuš je otkrio da su ostale četiri tužbe podnete zbog navodnog ugrožavanja porodičnog mira. Detalji ovih tužbi nisu otkriveni, ali je jasno da su pravni sporovi između Maje Marinković i Ene Janjušević veoma ozbiljni.

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Maja Marinković, Ena Janjušević, Janjuš

 


Ova vest je izazvala žestoku reakciju javnosti, a mnogi prate dalji razvoj događaja sa velikim interesovanjem. Mnogi su izrazili svoje mišljenje o ovoj situaciji putem društvenih mreža, dok su se pojedini javni ličnosti oglasili sa podrškom jednoj od strana.

Otkriće Marka Janjuševića Janjuša o tužbama protiv Maje Marinković definitivno je izazvalo veliku pažnju javnosti. Očekuje se da će ovaj slučaj nastaviti da dominira medijskim prostorom u narednom periodu, dok će javnost sa nestrpljenjem pratiti ishod ovih pravnih sporova.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

23.06.2024 14:18

Dosta je Ena i trpela uvrede na svoj račun od raznoraznih niskobudžetnih tzv.starleta...bez obzira koja je u pitanju...žena se ne eksponira u javnosti, živi svoj život i gleda što više da to dete zaštiti od javnosti...svaka joj čast i svaka čast njenoj porodici...ENA DO POBEDE...MORALNE I ZAKONSKE...