CAR UDARIO NA ALEKSANDRINU DRUGARICU NIKAD JEZIVIJE: Filip otkrio MRAČNU ISTINU o Aniti Stanojlović!

Autor:

Zadruga

23.06.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car progovorio o šokantnim detaljima o Aniti Stanojlović!

CAR UDARIO NA ALEKSANDRINU DRUGARICU NIKAD JEZIVIJE: Filip otkrio MRAČNU ISTINU o Aniti Stanojlović!

Foto: instagram.com/pink printscreen

Nakon izlaska iz medijske ilegale, kontroverzni učesnik rijalitija "Zadruga", Filip Car, izneo je nekoliko zanimljivih detalja o svojim nekadašnjim cimerima iz Bele kuće. Jedan od glavnih fokusa njegovog izlaganja bila je Anita Stanojević, o kojoj je izneo prilično kontroverzno mišljenje.

Jedna od tema o kojoj je Filip Car govorio nakon izlaska iz medijske ilegale bila je i njegova nekadašnja cimerka Anita Stanojević. On je istakao da je ne smatra inteligentnom osobom, čime je izazvao različite reakcije i komentare javnosti. Ova izjava izazvala je dosta pažnje, budući da su Filip i Anita imali turbulentan odnos tokom boravka u Beloj kući.

Foto: ATA Images

Filip Car

 


Filip Car je dodatno istakao da je tokom njihovog zajedničkog boravka imao priliku da bolje upozna Anitu, te da je stekao utisak da ona nije osoba koja se ističe svojom inteligencijom. Ovo mišljenje izazvalo je polemike među pristalicama i protivnicima Filipa Cara, a očekuje se da će i Anita Stanojević dati svoj odgovor na ove navode.

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović

 

- Kada slušaš Anitu, shvatiš da ne zna da spoji dve prosto proširene rečenice. Sećam se da smo joj se Miljan Vračević i ja smejali kada je rekla da hoće da se ubije Vitaminom C - rekao je Car za domaće medije, pa dodao:

- Kaže da ide da popije Vitamin C i da se utepaje. Možda se negde u njenoj sredini to tako kaže, ali meni je bilo smešno to da će da se "utepaje". Nije ostavila utisak na mene kao neko ko je inteligentan, moralan i na kraju krajeva roditelj - istakao je Filip.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading