OVO ĆE ANITIN BIVŠI ISKORISTITI NA SUDU: Matora otkrila šta je Stanojlovićeva radila s detetom, pa dovela u pitanje njeno MAJČINSTVO!

Autor:

Zadruga

14.05.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić tvrdi da ima i poruke Anitine majke kojima može potvrditi kako se ona ophodila prema svom detetu.

OVO ĆE ANITIN BIVŠI ISKORISTITI NA SUDU: Matora otkrila šta je Stanojlovićeva radila s detetom, pa dovela u pitanje njeno MAJČINSTVO!

Foto: pixabay.com, TV Pink/printscreen,ST/Nemanja Pančić/Dragan Kadić,ATAImages

U emisiji "Pretres nedelje" nastao je totalni haos kada se povukla tema odnosa Anite Stanojlović Jovane Tomić Matore, a Jovana je javno udarila na njeno majčinstvo.

Meni je Bojan napisao poruku pred ulazak: "Tužba ti je spremna, stićiće ti tamo" - rekla je Anita.

Ti si terala Alekseja da ti na snimku govori kako nema oca - raskrinkala je Matora.

Republika

Foto: Printsktin

Jovana Tomić Matora zapenila dok je pričala o Aniti

Inače, Anita je Matoroj prebacila za to što iznosi njen prljav veš u rijalitiju, pa je podsetila da je i Stanislav Krofak ušao emotivno povređen jer ga je Miona prevarila sa Ša, pa nijednu uvredu nije rekao za svoju bivšu, ali joj je Matora odbrusila:

- Ja sam takva, ali šta se desilo tebi kada si iznela ovo o meni!

- Odbrana - rekla je Anita.

- Aludiranje na stan, pa ne mogu ni da se setim...Ja kažem da sam pričala i njemu i njoj o mom životu. Nego ja dođem i priznam svoje mane, a ko ne priča, on je super. Moji su bili na sve načine, pokazući ti poruke moje mame koja nije htela da me pusti u kuću po stvari, uđeš u kuću, niko neće da priča sa mnom. Pretili su Marku, pretili su Tamari, pretili svima...Rekli su mi da budem u vezi, ali da ne radim sve javno. Rekla je da ako želim, da uradim zbog sebe sama, ali je bio taj problem. Ja sam u tom odnosu, za taj kratak period, radila sam šta želim i bila iskrena. Mene zanimaju njene splačine i sviranje ku**a ovde - nastavila je Matora.

- To za majku da je moja podržavala, ne, moja majka se odlučila da se neće mešati. Ona nije dala da pričam sa njom ispred braće - pravdala se Anita.

- Kada sam bila najgora i kada sam je ponižavala, pružila mi je ruku i rekla: "Nisam za taj odnos, ali moja ćerka se zaljubila, hajde da idemo do kapije zajedno da se javimo". Ja pozdravila taštu, nisam pozdravila svoju porodicu - naglasila je Matora.

- Upravo je ona rekla, kada sam rekao nemoć, mislio sam na nemoć jer ne možeš da baciš sada ljagu - umešao se Anitin dečko Anđelo.

- Nema ništa dok ne udare ja*a o ja*a, to ti najbolje znaš. Ako joj je bilo preče dete, porodica, onda ne varaš, ne manipulišeš i ne udaješ se - rekla je Matora.

Republika

Foto: Printsktin

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković u raspravi s Matorom

Ranković je komentarisao to što je Matora odjednom rešila da stane na stranu oca Anitinog deteta, te istakao da je, dok je bila sa Anitom, o svemu tome što zna, ćutala.

- Ona ne može da prihvati što se Anita vraća u normalu. Anita nikada nije rekla da je Matora bila loša prema Alekseju, logično, on je otac tog deteta - rekao je Ranković.

- Tebi je preči Anđelov ku**c nego da odeš kod Alekseja u Kruševac...Ako si videla da će biti tužba, da majka neće da ti čuva dete, što si izabrala da uđeš u rijaliti?! Što ne misliš na dete?! Aniti je preče bilo da uđe ovde, da mene ne pusti da uđem ovde, to je bio problem - nastavila je sa napadima Matora.

- To je njegovo dete, ima pravo da uradi tako neku stvar. Može Matora da priča da Anita hoće da vidi ne znam ni ja koga. Ja sam u odnosu sa Anitom, ona je rekla da želi da ode da vidi Alekseja...Može da priča ona šta hoće, da li hoće da idemo na more?! Aleksej ima oca, ljudi, ne znam šta Matoroj nije jasno - rekao je Anđelo.

- Ja to znam, nemoj da me nabeđuješ. Meni je taj dečko otvarao oči i pričao kako se Anita je*e po Kruševcu - rekla je Matora.

- Videćete poruke od njene mame kako se ona brine o svom detetu - rekla je Matora.

- E, Matora je tada ostajala sa njom i ništa nije govorila, nego sada govori da je loša majka. Kako si htela da budeš sa ženom čija majka priča da je ona loša prema svom detetu?! - rekao je Anđelo.

- Ona je meni još veći osećaj nabila da budem uz nju, jer sam mislila da su svi protiv nje - rekla je Matora.

- Nema šta ja da se pitam ovde iz rijalitija, sve što priča Matora za Bojana, ona ga sada upliće - rekao je Ranković.

- Slao joj isečke sa Markom Markovićem, sa mnom, on joj je zamerio još mnoge stvari - zaključila je Tomićeva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading