DŽEHVA RAZOTKRILA ANĐELOVE PREVARE I BLUDNE TAJNE: Sa ovom bivšom zadrugarkom je VARAO pevačicu, od stana napravili BORDEL!

Autor:

Zadruga

28.03.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali šok detalji!

DŽEHVA RAZOTKRILA ANĐELOVE PREVARE I BLUDNE TAJNE: Sa ovom bivšom zadrugarkom je VARAO pevačicu, od stana napravili BORDEL!

Foto: youtube.com/pink.rs

Gordana Goca Džehverović, poznatija kao mama Džehva, iznela je šokantne detalje o prevarama svog bivšeg "zeta" Anđela Rankovića dok je bio u vezi sa njenom ćerkom Teodorom. Ona je otkrila da je saznala istinu o njegovim bahanalijama u stanu Jovane Tomić Matore, te je odbranila, tvrdeći da nije slagala kada je govorila o Rankoviću. Takođe, istakla je da je Anđelo bio kivan na Matoru zbog nekih stvari iz prošlosti, kao i zbog njenih izjava koje su ga kompromitovale pred nacijom.

- On je muvao Aleks, sećate se u prvoj sezoni. Oni su pustili klip svađe Teodore i Aleks, plakao je kao kiša tada, izblamirao je za sva vremena Rankoviće i tad nisu mogli da mu oproste, a to sve je isprovocirala Matora. Vidiš kako ja to sagledam iz drugačije prizme. Mene život nije mazio, ja mogu da uđem u svačiju glavu i da shvatim o čemu koja osoba razmišlja. Tada je bio kivan na Matoru, nakon toga je bio kivan zbog onih igračkica i rekvizita. Sve sam se ja o tome raspitala napolju i istina je da su te igračkice njegove. Sve je istina što je Matora rekla, još je i gora istina. Trebale su da se kače neke ljuljaške gore na plafon, pa da se ljuljaju, samo su se bojali da li je to dobro montirano gore, jer je moglo da kad se zakače njih dvoje da ne padne sve to - istakla je Goca za Pink.rs, te priznala da ne zna da li Anđelo voli da visi sa plafona ili suprotna strana:

Republika

Foto: ATA Images, Dragan Kadić, PInk

Mama Džehva raskrinala bivšeg zeta Anđela Rankovića

Ne znam ja sad njegove igrarije, samo znam da voli egzibicije dečko, njega je Matora sve izdala o tome. Dok je bio sa Teodoricom, bio je i sa Sanjicom, on je to sve poricao, pa ga je razotkrila Jovana Ljubisavljević. Ne možeš ti "zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju"! Dok je Teodora bila na Zlatiboru, on je bio sa Sanjom u bioskopu, pa je onda krio da je bio sa Sanjom, pa su na kraju napravili Matoru budalom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading