SRAMOTNA IZJAVA MILENE KAČAVENDE: Javnost zgrožena skandaloznim rečima o deci sa AUTIZMOM! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.02.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama je zatrpavaju negativnim komentarima i žestokim osudama!

SRAMOTNA IZJAVA MILENE KAČAVENDE: Javnost zgrožena skandaloznim rečima o deci sa AUTIZMOM! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda poslednjih dana je u žiži interesovanja zbog sukoba sa Samirom Ramovićem. Iako Milena ističe da ne želi da javno insinuira nikakve veze i simpatije ni prema kome, Samir je više puta prekršio njenu želju, što je dovelo do njenog izraženog nezadovoljstva.

Milena je jasno istakla da od muvanja nema ništa, a zbog njegovom nametanja svaki dan se sukobljaaju. Ona je čak dotakla jako tešku temu - Samirovu bolnu tačku o problemu sa autizmom jednog od njegove dece, o čemu je oglio dušu na samom početku rijalitija. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, pixabay.com

Milena Kačavenda i Samir Ramović

Milena je planula i na Samira zbog poklona podrške koji su stigli za oboje, tvrdeći da on ne uvažava njen stav. U besu i revoltu prema Samiru, izrekla je reči koje su dodatno podgrejale tenzije, a javnost je njenu skandaloznu izjavu debelo osudila. 

- Da te podsetim ja da tvoja deca ne mogu da gledaju, a moja mogu i te kako - rekla je Milena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Na društvenim mrežama mnogo se polemiše da li je ovih rečima želela da udari Samira u najbloniju tačku ili je ipak pokušala na indirektan način da poruči kako njena deca imaju pristup televizoru i društvenim mrežama, jer su ipak dosta stariji od Samirove dece. 

Iako Kačavendini fanovi traže opravdanje za ovu izjavu, većina komentatora rijalitija na društvenim mrežama je žestoko osuda i Milenu uopšte više ne gleda istim očima. 

Negativni komentari su se nizali na jednom Instagram profilu koji redovno prati rijaliti dešavanja, pa je tako i ovaj snimak tu bio okačen. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda i Samir Ramović

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cilka

01.02.2024 23:36

Sta Kaze prepametni Djedovic na ovo? Naravno precutace