NAGOVARALI JE DA NIKAKO NE ZATRUDNI: Pevačica iznenada ostala u drugom stanju, pa naišla na stravične komentare!

Autor:

Zabava

28.04.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šašić otkriva šokantne detalje iz svoje prošlosti.

NAGOVARALI JE DA NIKAKO NE ZATRUDNI: Pevačica iznenada ostala u drugom stanju, pa naišla na stravične komentare!

Foto: youtube.com/printscreen/pitam za druga

Ivana Šašić

Pevačica Ivana Šašić nedavno je podelila svoj stav o majčinstvu, ističući da je za nju roditeljstvo neprocenjivo iskustvo koje je u potpunosti ispunjava. Ona je otkrila da je u jeku svoje popularnosti ostala u drugom stanju, uprkos savetima da se fokusira isključivo na karijeru.

Kao mlada pevačica, Ivana je izdala prvi album za Grand 2006. godine i uložila mnogo truda u svoju muzičku karijeru. Međutim, kada je ostala trudna 2007. godine, mnogi su je savetovali da ne rađa dete u tom trenutku, već da se posveti isključivo poslu. Ipak, Ivana je odlučila da napravi pauzu od pet godina kako bi bila posvećena majčinstvu i rodila je dva sina.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

- Ja kao roditelj znam da je jedina beskrajna ljubav prema detetu. Kada sam izdala svoj prvi album za Grand 2006. godine, zaista sam mnogo uložila, 2007. sam ostala u drugom stanju, a već sam krenula da radim drugi album. Svi su mi rekli „Gde sad da rodiš dete, toliko si uložila, sad ti je vreme za karijeru“ . U tom trenutku sam napravila pauzu, ja sam se napevala celog života, a ovo je nešto što želim celog života. Tako da sam napravila pauzu od pet godina i rodila dva sina. Čak sam rodila u istoj kalendarskoj godini, razlika je deset meseci. Pet godina pauzu sam napravila da budem samo mama, da ih upoznam, da budem sigurna da kad ih ostavim i odem na posao, da će znati da kažu „Boli me, gladan sam“ ili bilo šta. Posle toga sam nastavila da radim i mnogo više nego pre toga – iskreno je istakla Ivana za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading