MAJA MARINKOVIĆ RASKRINKALA NAJBOLJU DRUGARICU: Isplivali svi detalji letnjih afera iz Budve, ovo su svi čekali da SAZNAJU!

Autor:

Zadruga

02.02.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi rat trese Elitu!

MAJA MARINKOVIĆ RASKRINKALA NAJBOLJU DRUGARICU: Isplivali svi detalji letnjih afera iz Budve, ovo su svi čekali da SAZNAJU!

Foto: ATA Images

Sinoć je u emsiji "Gledanje snimaka" nastao haos kad je Maja Marinković konačno odlučila da prizna šta se dešavalo tokom letovanja u Budvi sa Slađom Lazić. Njihova svađa nastavila se i danas u nastavku emisije, a Maja je pokušala da objasni zbog čega je donela odluku da stavi tačku na priojateljstvo sa Slađom i otkrije koji postupci na zajedničkom letovanju su je izbacili iza taksta. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković Elita

- Oni mene teraju da ja budem surovo iskrena. Ja štedim reči i hoću da ublažim, ali ne ide. Meni su ljudi pričali kakva je ona , ali ja nisam slušala. Maja je dobra kad treba kadar, a kad se uđe u sledeću sezonu onda stiglo pitanje gledalaca. Ja prišla Zvezdanu prošle sezone i kažem njemu ne znam šta je sa Slađom naljutila se jer sam otišla na žurku pre nje. Posvađale smo se raspravljale. Ja ne znam šta sam loše rekla, ona jeste ponižavala ljude, glumila zvezdu. Meni su te stvari odvratne. Nekad nije bitno šta se kaže, nego ko kaže. Ja nisam baš bilo ko, nisam rekla ništa strašno, ja sam ispala šmeker. Lako je ovde da ti bude neko prijatelj, ja to pustim napolju da se dokaže - govorila je Maja

Pa što si sve to onda demantovala? - upitala je Slađa. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Slađa Lazić Elita

Htela sam da te zaštitim. Ona je dobar čovek, ali voli kamere i kadar više nego išta - rekla je Maja.

Voditelj Milan Milošević upitao je Slađu zbog čega ju je Maja izbacila iz hotela u kom su zajedno boravile u Budvi. 

- Ne nije me izbacila, niti je mogla. Ona je htela da se vratim, ja sam morala da odem za Beograd da rešim problem. Ona je mene zatekla, ja sam rekla istinu. Ja sam morala da napustim sama. Nisam se vratila jer sam imala ljubavne probleme. Ako sam ja nju blamirala, što to nije rekla? Ako smo se udaljile to je okej - rekla je Slađa.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Slađa Lazić Elita

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading