BOLESNI DESINGERICA SE OBRATIO MAJI MARINKOVIĆ: Snimak iz "Elite" izazvao HAOS na društvenim mrežama! (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.01.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni reper podelio snimak iz "Elite", koji je odmah privukao veliku pažnju!

BOLESNI DESINGERICA SE OBRATIO MAJI MARINKOVIĆ: Snimak iz "Elite" izazvao HAOS na društvenim mrežama! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Sinoć se u "Eliti" odigrala još jedna žurka, a starleta Maja Marinković ponovo je digla veliku prašinu. Naime, u trenutku kad je čula pesmu "Merccedecc", koju izvodi Dragomir Despić Desingerica, Maja je počela da se smeje i da igra. Ovo je izazvalo veliku pažnju, kako su ih tokom celog leta spajali.

Desingerica je video ovaj snimak, pa ga je podelio putem storija na društvenoj mreži Instagram, što je dodatno zaintrigiralo publiku popularnog rijalitija.

Republika

Foto: Instagram.com

Desingerica objavio snimak iz "Elite"

Podsetimo, Maju i Desingericu su letos uhvatili na jednom bazenu u Crnoj Gori, nakon čega se povela priča o njihovoj aferi. Marinkovićeva je nekoliko puta dolazila na Desingericine nastupe, ali su oboje demantovali da se između njih dvoje nešto dešava.

Inače, Desingerica se kasnije oglasio, te najavio kada izlazi njegova nova pesma, koju publika s nestrpljenjem iščekuje. On se oglasio iz kreveta, te priznao da je bolestan.

- Sad će, bajo, "Skakavacc" uskoro, nego sam brdaq bolestan lik. I onda ne mogu da završim stvari, još jednu stvar, ali biće, bajo... Možda sutra ili prekosutra... Prekosutra... - poručio je Desingerica.

Republika

Foto: Instagram.com

Desingerica se obratio fanovima

Kontroverzni reper je trebalo da se pojavi u emisiji "Amidži šou" sinoć, ali je voditelj Ognjen Amidžić otkrio da je sprečen zbog bolesti.

- Desingerica nažalost neće moći da dođe. Sprečen je, ima temperaturu 40. Nadam se da će biti bolje do naredne nedelje i da ćemo ga tada gledati u Amidžiju - rekao je Ognjen na samom početku emisije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading