MAJA MARINKOVIĆ ODUVALA SLAĐU LAZIĆ: Dala joj šut-kartu u programu uživo, KRAH ovog prijateljstva su svi ČEKALI!

Autor:

Zadruga

06.01.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestok sukob starleta u "Eliti", končano iznela pravo mišljenje!

MAJA MARINKOVIĆ ODUVALA SLAĐU LAZIĆ: Dala joj šut-kartu u programu uživo, KRAH ovog prijateljstva su svi ČEKALI!

Foto: ST/Dragan Kadić

Sinoć je u Eliti” bio organizovan specijalan zadatak, povodom kog su medju takmičare u Belu kuću ušli voditelji Milan Milošević i Ana Radulović. Stanari imanja u Šimanovcima su morali da pogode pesme koje je puštao Veliki šef, a pobedu je odneo Milanov tim.

Nakon toga počela je “Igra istine” koja je napravila opštu pometnju u Beloj kući i žestoko podigla tenziju. Naime, sinoć je došlo do kraha prijateljstva između Maje Marinković i Slađe Lazić. Iako je "Poršelina" pokušavala da dokaže kako se one nisu udaljile, Marinkovićeva je bila iskrena i pred svima joj dala šut-kartu. 

- Slađu Blindu Poršelinu pitam. Da li osećaš, dali ti nedostaje bliže druženje sa Majom i da li ste se udaljile? - glasilo je pitanje koje joj je postavila Teodora.

Iskreno ne vidim da smo se udaljile. Ona u rijalitiju funkcioniše drugačije od mene, ja pijem kafu svako jutro, dok ona to ne radi. Mislim da se prosto, ona se druži sa jednom, a ja sa drugom ekipom - rekla je Slađa.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Slađa Lazić i Maja Marinković

- Ja ću biti iskrena jer ne mogu da se foliram. Jesmo se udaljile i mislim da imate priliku to da vidite. Ona je bliža sa ljudima sa kojima ja nisam dobra, to nije moj svet ljudi. Nas dve smo prošle godine provodile 24 časa zajedno, ovaj put je situacija drugačija. Meni se neke stvari ne sviđaju. Ja sam se distancirala. Aniti je svašta rečeno i sad su dobre. Ljudi se druže zarad interesa i viših ciljeva, ja to ne radim - bila je iskrena Maja.

Maja se distancirala jer sam dobra sa Apolonom i Anitom - dodala je Slađa.

Ne vidim da je Slađa bilo šta loše uradila Maji i ne vidim razlog da se Maja ljuti što Slađa bleji sa nama - umešao se Anđelo.

Smatram da nije normalno da ako je Slađa ovde najbolja sa mnom da me tri dana ne ferma, da prođe samo pored mene, a prošle godine si se naljutila jer sam otišla na žurku bez tebe. Mislim da se družiš sa Anitom jer je prva tema, zbog kadra - nastavila je Marinkovićeva.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

06.01.2024 11:19

Slađa je zaljubljena u Anđela i to se vidi. Koristi svaku priliku da sedne pored njega i priča sa njim, dodirne ga ...Anitibse približila samo da bi imala priliku biti pored Anđela. Prošle sezone je pokušala približiti se Janjušu a kad ju je on pročitao i nazvao nekim posprdnim nazivom u više navrata, Skađa se morala "otkačiti" jer je i Maja to primetila. Slađa igra pokvareno, bila je uz Aneli dok je Janjuš nije opet najurio a sada je postala naglo privržena Aniti od kada je Anđelo došao. Slađa mulja, laže i igra podmuklo ali, nije ona ni dobar prijatelj niti neodoljiva za muškarce. Do sada su svi to i shvatili a uskoro će i Anita otkačiti je.