ZBOG ĆERKI POKOJNE BOJANE JANKOVIĆ PLAČE CELA NACIJA: Proživljavaju horor, ove scene ne mogu da izbrišu iz sećanja!

Autor:

Zabava

25.04.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokojna voditeljka je objavljivala posebne fotografije sa ćerkama - kada pročitate poruke ispod njih, nećete moći da zadržite suze!

ZBOG ĆERKI POKOJNE BOJANE JANKOVIĆ PLAČE CELA NACIJA: Proživljavaju horor, ove scene ne mogu da izbrišu iz sećanja!

Foto: Instagram/_bojaaana__

Nakon tragičnog gubitka popularne voditeljke Bojane Janković, njen Instagram profil postao je mesto sećanja i potresnih poruka. Jankovićeva je redovno delila intimne trenutke i uspomene sa svojim ćerkama, ali sada te fotografije nose snažne emotivne poruke koje diraju srca mnogih.

Među mnogobrojnim fotografijama koje je Bojana delila, posebno su se istakle one na kojima pozira sa svojim ćerkama. Upravo te slike sada nose potresne poruke ispod kojih se oseća bol i tuga zbog nenadoknadivog gubitka. Poruke poput "Nedostaješ nam svakog dana" i "Volimo te zauvek" svedoče o dubokoj ljubavi i vezi koju je Bojana imala sa svojim ćerkama.

Pored fotografija sa ćerkama, Bojana Janković je na svom Instagram profilu redovno delila i uspomene na zajedničke trenutke sa svojim najmilijima. Slike sa putovanja, porodičnih okupljanja i svakodnevnih aktivnosti sada su postale dragoceni podsetnici na srećne trenutke provedene sa voljenima.

 

 

Pored poruka Bojaninih ćerki, ispod emotivnih fotografija na Instagramu javljaju se i brojni komentari podrške i sećanja od strane prijatelja, kolega i obožavalaca. Njihove reči odjekuju kao topli zagrljaji u teškim trenucima, pružajući podršku porodici i ističući koliko je Bojana bila voljena i cenjena.


U ovim porukama podrške prepoznaje se duboko poštovanje prema Bojaninom radu, ali i prema njenom karakteru i toplini koju je širila oko sebe. Njeno nasleđe živi kroz reči ljubavi i sećanja koje ostaju kao trajni spomenik njenog uticaja na ljude oko sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading