"SRPSKA ATINA" OKUPILA LEGENDE NAJPLEMENITIJE VEŠTINE: Posebno priznanje uručeno je Zlatku Došljaku, osnivaču Bokerskog kluba Zvezdara Olimp! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

27.04.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legende jugoslovenskog boksa na jednom mestu.

"SRPSKA ATINA" OKUPILA LEGENDE NAJPLEMENITIJE VEŠTINE: Posebno priznanje uručeno je Zlatku Došljaku, osnivaču Bokerskog kluba Zvezdara Olimp! (FOTO GALERIJA)

Foto: Privatna arhiva

Promocija knjige drugog izdanja “Sedam veličanstvenih jugoslovenskih boksera” održana je u Novom Sadu, u prelepom hotelu Pupin.

Na ovoj svečanosti su prisustvovale same legende koje su obeležile jugoslovenski boks. Među zvanicama su se našli Tadija Kačar, Fazlija Šećirović, Mirko Pužović, Žika Jelesićević, Dragan Konovalov, Muja Bajrović i Milivoje Labudović.

Posebno priznanje uručeno je osnivaču Bokserskog kluba Zvezdara Olimp, Zlatku Došljaku, najmlađem jugoslovenskom veteranu, za njegovu nesebičnu borbenost, iskrenu solidarnost i veliki doprinos u razvoju boksa u Srbiji.

Osnivač se zahvalio legendama na priznanju, kao i autoru knjige, Nebojši Nese Vukoviću, koji je sa velikom posvećenošću i ljubavlju omogućio izdanje oba izdanja knjige, kao i samu pojavu u istoj knjizi.

 

Svečanost je bila ispunjena emocijama i ponosom, a prisustvovali su ljudi koji su obeležili istoriju jugoslovenskog boksa.

Na samoj promociji, osnivač kluba Zlatko Došljak je dobio plaketu od Bokserskog kluba Konstantin iz Loznice. Plaketu mu je uručio osnivač BK Konstantin, Dragoslav Lukić.

Zlatko Došljak se zahvalio Bokserskom klubu Konstantin na plaketi i poželeo im puno uspeha u daljoj karijeri, te da BK Konstantin iznedri puno šampiona. Loznica je grad boksa. Još nešto što veže našeg osnivača Zlatka za Loznicu jeste da je 2006-te  postao prvak Srbije u gradu boksa i proglašen je najboljim bokserom Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading