"NAPARFEMISANI SUDIJA": Da li je Nebojša Čović još ranije prozreo Mateja Boltauzera? Evo šta je govorio o "deliocu pravde" koji "operiše" po beogradskom aerodromu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.04.2024

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal nezapamćenih razmera...

"NAPARFEMISANI SUDIJA": Da li je Nebojša Čović još ranije prozreo Mateja Boltauzera? Evo šta je govorio o "deliocu pravde" koji "operiše" po beogradskom aerodromu!

Foto: Starsport

Matej Boltauzer, Uroš Nikolić i Milan Nedović

Slovenački košarkaški sudija Matej Boltauzer se neretko nalazio u epicentru interesovanja sportskih medija usled odluka koje je donosio na terenu, a koje su često izazivale nezadovoljstvo kako igrača na parketu, tako i navijača, ali i klupskih čelnika.

Međutim, snimak gde se vidi kako Boltauzer krade pafem na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", zavredio je veliko interesovanje ne samo srpske i regionalne javnosti, već je kompletan postupak stigao i do čelnika Evrolige od kojih se očekuje hitna reakcija.

Sada, kada su svi događaji isplivali u javnost, proročki deluju reči prvog čoveka Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojše Čovića koji je nakon jednog rezultatskog neuspeha u duelu sa ljubljanskom Cedevita Olimpijom, nezadaovoljan suđenjem i ponašanjem Boltauzera izjavio:

- Cedevita je zasluženo pobedila, ali uz stalne provokacije sudije Boltauzera koji se postavlja iznad svih. Mislim da taj čovek i oni koji ga delegiraju o tome treba da razmišljaju. To iritira igrače, trenere, uprave, to ugrožava postojanje regionalne lige. Čovek verovatno ima i neko drugo zanimanje i trebalo bi da se bavi tim nekim drugim zanimanjem.

Čini se da ga je Slovenac poslušao...

Republika

Foto: Starsport

 

 

Da podsetimo, Boltauzer je na aerodromu "Nikola Tesla" ukrao jedan Tom Ford parfem vredan 221 evro. I to po povratku sa utakmice koju je 5. decembra sudio u Beogradu između Partizana i Monaka u 12. kolu Evrolige.

Na njegovu nesreću, prodavnica iz koje je pokušao da odnese parfem je dobro obezbeđena i pokrivena je kamerama, pa ga je policija na aerodromu uhvatila na delu i odmah ga privela.

Nakon intervencije policije, kada je Boltauzer shvatio da nema kud, odlučio se za njega najbezbolniju opciju pa je priznao krivično delo i sklopio nagodbu kako bi sebi olakšao kaznu. Ali i kako bi pokušao da zataška skandal koji je napravio kako to ne bi uticalo na njegov ugled i kako bi nastavio da se bavi svojim poslom kao da se ništa nije desilo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading