DA LI JE JANJUŠ TREBALO DA SE VRATI U ELITU? Jedno pitanje MUČI publiku, vreme je da date SVOJ SUD! (ANKETA)

Autor:

Zadruga

14.01.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dajte svoj sud o Janjuševom povratku na portalu Republiku!

DA LI JE JANJUŠ TREBALO DA SE VRATI U ELITU? Jedno pitanje MUČI publiku, vreme je da date SVOJ SUD! (ANKETA)

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram

Takmičar "Elite" Marko Janjušević Janjuš vratio se u rijaliti u petak, koji je napustio 25. decembra 2023. godine, nakon saznanja da mu se najmlađi rođeni brat Mihailo ubio. Kako je Janjuš otkrio u studiju na samom povratku, niko ga nije terao da se vrati, već je sam doneo tu odluku.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš slomljen u studiju

Janjuš je rekao da je rijaliti njegov posao i da mora da zaradi, kako bi prehranio svoju porodicu. Mnogi gledaoci "Elite" su ga osudili što se tako brzo vratio u rijaliti, dok je bilo onih koji su podržali njegov potez. U nastavku ovog teksta možete dati svoj sud o Janjuševoj teškoj situaciji.

Gledaoci rijalitija "Elita" koji brane Janjuša su podsetili publiku koja ga osuđuje na neke prethodne situacije rijaliti-učesnika, koji su se nakon smrtnih slučaja vratili u rijaliti ili na posao.

OTAC KIJE KOCKAR

Miloš Kockar, otac pobednice "Zadruge 1" Kristine Kije Kockar, preminuo je dok je ona učestvovala u prvoj sezoni popularnog rijalitija. Kija je tada napustila "Zadrugu", kako bi prisustvovala njegovoj sahrani, a potom se vratila u rijaliti.

OTAC SLOBE RADANOVIĆA

Dušan Radanović, otac talentovanog pevača Slobodana Slobe Radanovića, preminuo je 31. decembra pre četiri godine, pred doček Nove godine. Sloba je imao zakazan nastup, na koji je teška srca izašao, kako bi ispunio očevu želju.

MNOGI ZADRUGARI IZGUBILI SU ČLANOVE PORODICA

Tokom učešća u rijalitiju, mnogi zadrugari su izgubili članove porodica, nakon čega su se vratili u Belu kuću. Između ostalog, Kenanu Tahiroviću i Dinu Dizdareviću su preminuli očevi, dok je Dejan Dragojević izgubio dedu.

Podsetimo, Janjušev brat je 25. decembra 2023. godine izvršio samoubistvo vešanjem, a sahranjen je dva dana kasnije u rodnom Prijepolju. Kako je Janjuš ispričao u "Eliti", groblje se nalazi na 100 metara od njihove porodične kuće i Janjuševići svakodnevno obilaze Mihailov grob, što je uradio i Marko pre nego što se vratio u "Elitu".
Republika

Foto: republika, Instagram

Sahrana Mihaila Janjuševića

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Iva

14.01.2024 14:51

”Mora da zaradi za kcerku” ? Naravno da treba, ali taj covek nema ni sata radnog staza. Sta ce se desiti sa mnogima poput njega, kad jednog dana rialiti nestane?