MRAČNA PORODIČNA PROŠLOST ANĐELE ŠPARAVALO: Ujak hteo da je UBIJE, pa pretio da će sebi ODUZETI ŽIVOT VEŠANJEM!

Autor:

Zadruga

14.01.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziva ispovest Anđele Šparavalo ledi krv u žilama!

MRAČNA PORODIČNA PROŠLOST ANĐELE ŠPARAVALO: Ujak hteo da je UBIJE, pa pretio da će sebi ODUZETI ŽIVOT VEŠANJEM!

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela i Bojana

Povratak Marka Janjuševića Janjuša u "Elitu" promenio je mnoge stvari u rijalitiju, a njegova porodična tragedija naterala je mnoge učesnike na razmišljanje. Anđela Šparavalo, koja ima problema sa svojom porodicom zboh veze sa Bojanom Pavlović, ispričala je svojoj devojci da nije u najsjajnijim odnosima sa ujakom.

- Dok sam radila na recepciji, kupovala sam baki i deki lekove, jer roditelji nisu imali toliko para da o sve to plate. Došla sam da deki spremim čorbicu, a ujak je rekao: "Šta glumiš ovde? Crveni krst?" On mene nikada nije voleo. Tokom odrastanja sam se igrala sa sestrom u pesku i ja joj dala onako pesak da se igra, i onda me pogleda on i kaže mi: "Jesi li ti normalna, sada ću da te zadavim". Krenuo je da me udari, a otac i stric su krenuli da me zaštite - započela je Anđela, pa nastavila:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela se ispoveda Bojani

- Da se vratim na priču o čorbici, ujak mi je zvocao jer sam šlogiranom deki, koji je bio jako loše, kuvala čorbicu. Bacio je onu čorbicu na njega, a on onako iznemogao, nije znao šta će. Znaš kakav je bio?! Ta čorbica je vruća bila, ispekla ga je. Ja sam terala baku da ga prijavimo, ali je on završio svakako u zatvoru. Zato je moja majka protiv droge, jer se on baš... Ti ne znaš sa njim šta će se desiti. Jednom je uzeo omču i uzeo stolicu i pretio babi. On nikada nije radio, on sve njihovo troši i samo rasprodaje, oni sada i kuću hoće da prodaju. Ujak je dva puta bio na lečenju od narkomanije, ali nije mogao da se izleči - ispričala je Šparavalo.

- Je l' on živi sa dedom? - upitala je Bojana.

- Da - kazala je Anđela.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Bojana sluša Anđelinu ispovest

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading