ISTINA O OŽENJENOM ŠVALERU ANELI AHMIĆ: Zakazano suočavanje sa Janjušem, vreme je da padnu sve maske!

Autor:

Zadruga

14.01.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi bruje o izvesnom Alenu, otkriveno kad će Janjuš otkriti sve šta zna o Aneli i njemu!

ISTINA O OŽENJENOM ŠVALERU ANELI AHMIĆ: Zakazano suočavanje sa Janjušem, vreme je da padnu sve maske!

Foto: TV Pink/printscreen

Takmičar "Elite" Marko Janjušević Janjuš se u petak vratio u rijaliti, a svojim cimerima se juče poverio i otkrio koliko se razočarao u Aneli Ahmić. Naime, najviše ga je povredilo što što se raspitivala za izvesnog Alena, kad joj je majka ušla za Novu godinu u Belu kuću.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli ne zna šta je Janjuš saznao o njoj

Aneli se od Nove godine pravila luda kad su joj pominjali ovo, pa se čak i posvađala sa starletom Stanijom Dobrojević, koja joj je ovo napomenula tokom kratkog boravka u "Eliti".

Inače, prošle nedelje se za domaće medije oglasila Nena, dugogodišnja prijateljica Asmina Durdžića, koja je otkrila sve što zna o Alenu. 

- Jako se dobro čuje kada spominju Alena. Pitanje je da li je on čeka, da li se razveo i da li će se on popraviti. Poslao joj je i kaput i čestitku. Kod tog istog Alena je i auto, za koji je Aneli rekla da je isplatila Asminu. Ne, to nije istina. Automobil je od Asminove firme i pod lizingom je. Kada su se razišli prošle godine u decembru, on je njoj dao taj automobil da koristi kako bi mogla da vozi dete - rekla je nedavno Nena za "Blic" i dodala:

- Ako je Stanija švalerka, onda je i Alen švaler. Mada ja ne bih rekla da je švaler, jer su se Asmin i ona rastali još u decembru 2022. godine - poručila je Asminova prijateljica tada.

Republika

Foto: ATA Images, Instagram

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

Aneli se od Janjuševog ulaska raspituje o informacijama koje je on uneo u kuću, a istina će se najverovatnije saznati u emisiji "Pretres nedelje", kada će Ahmićeva i Janjušević morati da se suoče.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš će se sa Aneli suočiti u emisiji "Pretres nedelje"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading