POSLEDNJE PRIPREME ZVEZDANA SLAVNIĆA PRED ULAZAK U ELITU: Šok PAPARACO, spreman da se u OVOM izdanju suoči sa Lakićem!

Autor:

Zadruga

28.12.2023

02:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić uhvaćen je u šopingu!

POSLEDNJE PRIPREME ZVEZDANA SLAVNIĆA PRED ULAZAK U ELITU: Šok PAPARACO, spreman da se u OVOM izdanju suoči sa Lakićem!

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Bivši zadrugar, Zvezdan Slavnić, uhvaćen je u šopingu u jednom skupocenom butiku u beogradskom tržnom centru. Mnogi su pomislili da je to priprema svečanog odela za navodno predstojeće pojavljivanje i ulazak u rijaliti “Elita 7”, gde će se suočiti sa mnogim neprijateljima poput Nikole Lakića.

Zvezdan, poznat po svom učešću u prethodnim sezonama rijalitija, bio je zatečen u luksuznom butiku dok je razgledao odelo koje je izgledalo kao da je napravljeno za crveni tepih. Njegova pojava u butiku izazvala je veliku pažnju, a mnogi su se zapitali da li se sprema za povratak na televizijske ekrane.

 

Rijaliti “Elita 7” poznat je po svojoj dramatičnoj dinamici i konfliktima među učesnicima. Zvezdanov potencijalni ulazak u ovaj rijaliti mogao bi doneti novu dimenziju drame, posebno s obzirom na njegovu prošlost sa Nikolom Lakićem. Njih dvojica su se već suočavali u prethodnim sezonama, a njihov odnos obeležen je brojnim sukobima.

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Zvezdan Slavnić

 

Međutim, Zvezdan nije želeo da potvrdi ni demantuje ove spekulacije. Kada su ga pitali o svom posetu butiku i potencijalnom ulasku u “Elitu 7”, samo se nasmejao i rekao: “Videćete.”

Dok čekamo da vidimo da li će se Zvezdan ponovo pojaviti u rijalitiju, jedno je sigurno - njegov potencijalni ulazak biće velika vest za sve fanove “Elite 7”. Bez obzira na to da li se vraća ili ne, Zvezdan Slavnić je uspeo da privuče pažnju javnosti svojim misterioznim šopingu. Sada nam preostaje samo da čekamo i vidimo šta će se dogoditi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
realista

28.12.2023 06:20

opala gledanost?

Melanija

28.12.2023 06:33

Zvezdan Slavnic je učestvovao samo u Zadruzi 6 a Lakić u Parovima. Jedina veza između njih je Ana Zvezdanova supruga (za bolju nije) sa kojom se Lakić ševio po Instambulu i kockao po kazinu dok je Zveki trunuo u zatvoru.

Aramija

29.12.2023 06:36

Poznat po ucescu u predhodnim rijalitijima????lu.dak je ucestvovao samo u zadruzi 6 znaci 1 rijliti