MAJA I MIONA SE UDRUŽILA PROTIV ŠA: Reper će doživeti NERVNI SLOM kad čuje šta su pričale o Stanislavu i njemu!

Autor:

Zadruga

28.04.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama trese Elitu!

MAJA I MIONA SE UDRUŽILA PROTIV ŠA: Reper će doživeti NERVNI SLOM kad čuje šta su pričale o Stanislavu i njemu!

Foto: ST/Dragan Kadić, instagram, pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša nije mogao da sakrije svoje negodovanje i bes nakon što je video Mionu Jovanović kako pozira sa Stanislavom Krofakom. Njegova reakcija na ovo događanje je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama, a niko od njegovih cimera nije mogai da ga smiri dok je doživljavao nervni slom. 

U jednoj trenutku Maja Marinković je osetila potrebu da mu se obrati i kaže da nije u pravu za stvari koje govori, a nakon toga čak porazgovarala i sa Mionom, sa kojom već godina ima sukob. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak, Maja Marinković, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Reper je svojoj devojci rekao da mu je Maja prenela neke detalje koji mu se nisu dopali, a Marinkovićeva je to odmah demantovala. 

- Pitala sam ga ko je to rekao, rekao je Maja - rekla je Miona. 

- Nije tačno, ne, veruj mi. Što ja ne bih rekla? Da li sam mu sad rekla u lice? Rekla sam da nisu normalne reakcije da ovako reaguje jer je slika najnormalnija - govorila je Maja Marinković. 

- Imali smo dogovor da se ne gledamo, da se ne smejemo, nisam ga gledala i nisam se smejala i nije me pipao. Može da vozi od mene, ne zanima me... Ovo je stvarno kretenizam. Kad sam kriva, kriva sam, a sad nisam -  poručila je Jovanovićeva. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Miona Jovanović

- Videla sam... Ovo je stvarno - nastavila je Maja. 

- Ne zanima me - dodala je kratko Miona. 

Ostaje da vidimo kako će ova situacija da se odvija i da li će reper shvatiti da je njegova reakcija bila preterana, jer čak ni Maja nije pravila dramu, a poznato je koliko je ljubomorna. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading