OTKRIVEN UZROK SMRTI NATAŠE (44) IZ SREMSKE MITROVICE: Majka dvoje dece preminula nakon što je otpuštena iz bolnice!

Autor:

Vesti

29.04.2024

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Žabić je već bila primljena u bolnicu 31. marta zbog sumnje na upalu slepog creva, nakon čega je podvrgnuta operaciji i otpuštena sa bolničkog lečenja.

OTKRIVEN UZROK SMRTI NATAŠE (44) IZ SREMSKE MITROVICE: Majka dvoje dece preminula nakon što je otpuštena iz bolnice!

Foto: Google Maps, Screenshot

U četvrtak se u Sremskoj Mitrovici dogodila tragična smrt Nataše Žabić (44) koja je nedavno otpuštena sa pregleda u Opštoj bolnici. Dan nakon njenog sahranjivanja, bolnica je reagovala na ovaj nemili događaj.

Reakcija Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici

Opšta bolnica u Sremskoj Mitrovici je odmah po saznanju o Natašinoj smrti obavestila nadležne zdravstvene institucije i naložila unutrašnji nadzor. Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju i zabrinutost, te se očekuje sprovođenje interne kontrole kako bi se istražile okolnosti vezane za ovu tragediju.

Uzrok smrti

Prema izveštaju u posedu redakcije "Blica", uzrok smrti Nataše Žabić povezan je sa trombolijom. Ranije je Nataša imala probleme sa bolovima u nozi, ali je nakon pregleda lekar odlučio da je otpusti na kućno lečenje. Ova činjenica baca novo svetlo na celu situaciju i postavlja pitanje da li je smrt mogla biti izbegnuta da je adekvatno reagovalo na prve simptome.

Pozadina slučaja

Nataša Žabić je već bila primljena u bolnicu 31. marta zbog sumnje na upalu slepog creva, nakon čega je podvrgnuta operaciji i otpuštena sa bolničkog lečenja. Ponovno se obratila bolnici 25. aprila zbog otečene noge, nakon čega je upućena na kućno lečenje. Ove informacije dodatno naglašavaju značaj praćenja simptoma i blagovremenog reagovanja u medicinskim slučajevima.

Reakcija porodice

Brat preminule Nataše, Saša, izjavio je da smatra da je njegova sestra preminula usled nebrige lekara. Ova izjava baca novo svetlo na celu situaciju i postavlja pitanje odgovornosti medicinskog osoblja u ovoj tragediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading