DULJAJU SATI ODBROJANI, DA LI SU MU IGRAČI ZABOLI NOŽ U LEĐA?! (Ne)očekivani poraz od TSC dolio ulje na vatru u Partizanu

Autor:

Sport

29.04.2024

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golovi koje primaju crno-beli ne prolaze ni kod dece, pa se postavlja pitanje koliko se igrači uopšte trude, a ceh može platiti trener.

DULJAJU SATI ODBROJANI, DA LI SU MU IGRAČI ZABOLI NOŽ U LEĐA?! (Ne)očekivani poraz od TSC dolio ulje na vatru u Partizanu

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana vezali su četvrti poraz u nizu i dodatno zakomplikovali sebi život. Slavlje TSC u Humskoj sa 2:1 bilo je (ne)očekivano imajući u vidu da je sastav iz Bačke Topole u novembru slavio u Beogradu sa 4:0, dok je na početku sezone na severu Srbije bilo 3:3. Zato nije iznenađenje što će crno-beli i TSC sada voditi ljutu bitku za drugu poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, dok Zvezda i pored remija sa Vojvodinom može da se opusti do kraja plej-ofa.

Zato za ljude u Partizanu nema opuštanja, ali moda bude otpuštanja. Pre svega trenera Igora Duljaja, kojem su, čini se, sat odbrojani. On jeste vodio jutrošnji trening crno-belih, ali je pitanje da li će mu to biti posao i narednih dana. Ceh debakla u šest meseci neko mora da plati, a to je obično trener. Međutim, pitanje je da li je Duljaj najodgovorniji jer ne igra on. Njegovo je da smisli taktiku, da kaže igračima kako da igraju, ali ne i da igra umest njih.

Foto: Starsport

Detalj sa meča Partizan - TSC

Kada je Duljaj bio defanzivni vezista njemu je malo ko mogao da prođe, a i kada jeste odbrambeni igrati su to rešavali pre nego što bi lopta došla do golmana. Sada kroz odbranu Partizana prolazi kako ko hoće, pa se postavlja pitanje kvaliteta, ali i volje igrača da daju sve od sebe. Odnosno, da li su slučajno zaboravili da igraju fudbal ovog proleća, ili su tako rešili kako bi zabili nož u leđa Duljaju. Čak se i on zapitao da li je problem psiha igrača, ili nešto drugo.

Pogotovo kada je postao jasno da od titule neće biti ništa. Bili iza Zvezde bod ili 15 je Partizanu isto, sve dok su drugi. Ali je pitanje da li će tu ostati imajući u vidi nalet TSC. Naime, golove koje su primali ne prolaze ni pored male dece, pa je na odbrani da se zapita da li su kalibar za crno-beli dres. Ili će se podsetiti fudbala kada ode Duljaj i dođe novi trener, kao što se to desilo u Zvezdi posle odlaska Baraka Bahara i dolaska Vladana Milojevića, pa je minus od devet bodova pretvoren u trenutnih "plus 11".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
dule

29.04.2024 11:57

Ma ne branite ga. Moj unuk od 8 godina pita me već treću utakmicu zaredom "deda šta će ovaj Antić u timu". Kako je on to video a Duljaj nije.

dule

29.04.2024 11:57

Ma ne branite ga. Moj unuk od 8 godina pita me već treću utakmicu zaredom "deda šta će ovaj Antić u timu". Kako je on to video a Duljaj nije.