OVO JE SIN ALEKSANDRA BERČEKA! Deo je ekipe "Tajne vinove loze", a evo kako Nikola izgleda!

Autor:

Zabava

29.04.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac ima četvoro dece iz dva braka.

OVO JE SIN ALEKSANDRA BERČEKA! Deo je ekipe "Tajne vinove loze", a evo kako Nikola izgleda!

Foto: youtube.com/printscreen

Glumac Aleksandar Berček iz prvog braka sa Svetlanom ima sina Nikolu i ćerku Milicu, dok je u drugom braku sa suprugom Anom dobio ćerku Minu i sina Miloša. Kao i slavni otac, niko od njih ne voli da se privatno eksponira u javnosti, a malo ko zna da je najstariji Berčekov naslednik krenuo očevim stopama.

Tačnije, Nikola se bavi scenografijom i produkcijom i njegovo ime privuklo je pažnju na odjavnoj špici popularne serije "Tajne vinove loze"

Nikola Berček niz godina je deo filmskog sveta, doduše iza kamera. Po zanimanju je scenograf, a bavi se i produkcijom. Bio je deo ekipe brojnih filmova i serija: „Profesionalac“, „Jagodići“, „Ulica lipa“, „Kordon“, „Pad u raj", "Smrdljiva bajka" i "Ivkova slava".

Republika

Foto: printsktrin/Facebook/Nikola Berček

 

Kad nije u filmadžijskom svetu, Nikola se bavi muzikom, i gitarista je alternativnog rok benda Autopark.

Inače, ćerka Aleksandra Berčeka iz drugog braka Mina bila je udata za muzičara Skaj Viklera, a njihov brak potrajao je svega nekoliko meseci. Skaj i Mina su se tada, kako je on pisao, voleli do ludila, ali pričalo se da njen otac, Aleksandar Berček, taj brak nije podržavao, a te priče dodatno su podgrejane činjenicom da roditelji nisu bili na venčanju.

Kako je započeo brak tako je i završen - burno i bez komentara glumca koji o svom zetu baš nikada nije rekao ni reč. Mina je nastavila život- ali daleko od očiju javnosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading