MIONA NASRNULA NA ŠA, PA GA ISCEPALA! Stravična scena u Šimanovcima, preljubnici POPUSTILE KOČNICE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.04.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović napala je Nenada Aleksića Ša!

MIONA NASRNULA NA ŠA, PA GA ISCEPALA! Stravična scena u Šimanovcima, preljubnici POPUSTILE KOČNICE! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Društvene mreže su preplavljene snimkom koji je izazvao brojne reakcije među fanovima rijalitija "Elita". Na snimku se može videti kako Miona Jovanović napada Nenada Aleksića Ša nakon što je on započeo svađu sa Urošem Stanićem, a situacija je kulminirala kada je Jovanovićeva odgurnula Aleksića kako bi sprečila fizički okršaj.

 


Ovaj incident nije prošao neprimećeno, a mnogi su izrazili svoje mišljenje o postupku Mione Jovanović. Mnogi fanovi su podržali Jovanovićevu, ističući da je reagovala na pravi način kako bi sprečila potencijalni fizički sukob. Sa druge strane, pojedini su osudili njen postupak tvrdeći da nije trebalo da se fizički obračuna sa Aleksićem.

- Idi! Skloni se od njega! Idi pij terapiju! Marš, bre tamo! - urlala je Miona na Ša, na šta je on burno reagovao:

- Nemoj više da mi cepaš majice! Nasilnice! Nemoj više da me guraš!

 

 

Nakon što je snimak postao viralan, javnost je podeljena u svojim reakcijama. Dok jedni podržavaju Mionu Jovanović, drugi osuđuju njen postupak. Mnogi se slažu da je bilo važno sprečiti fizički okršaj, ali istovremeno naglašavaju da nasilje nije rešenje.

Ovaj incident samo je jedan u nizu tenzija koje su se dogodile među učesnicima rijalitija "Elita". Sukobi, svađe i nepredvidive reakcije učesnika često dovode do napetih situacija, što dodatno intrigira publiku i društvene mreže.

Očekuje se da će ova situacija dodatno podgrejati atmosferu u rijalitiju, a reakcije učesnika i publike ostaju neizvesne. Jedno je sigurno - ovaj incident će još dugo biti tema brojnih rasprava i komentara na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading