ONI NAPUŠTAJU ELITU: Pink izdao zvanično saopštenje, sledi KARAMBOL!

Autor:

Zadruga

28.04.2024

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni ne slute da će u utorak gostovati u emisiji!

ONI NAPUŠTAJU ELITU: Pink izdao zvanično saopštenje, sledi KARAMBOL!

Foto: Ilustracija

Na zvaničnom profilu emisuje "AmiG Show" na društvenoj mreži Instagram izašlo je obaveštenje ko će biti gosti u emisiji koja će se emitovati u utorak. Oni su otkrili da će u najnovijem izdanju gostovati aktuelni učesnici rijaltiija "Elita". Kao i pred svaku emisiju objavljena je opcija da se gostima postavljaju pitanja i samim tim otkriveno je da će gostovati Maja Marinković, Aneli Ahmić, Miljana Kulić, Stanislav KrofakAnita Stanojlović, Uroš Stanić i Anđelo Ranković

Maja je oduvek važila za jednu od najskandaloznijih rijaliti takmičarka, a u poslednje vreme nalazi se u epicentru dešavanja, otkako je uplovila u ljubavnu vezu sa MMA borcem iz Hrvstske, Stanislavom Krofakom. Pored toga ona vodi brutalni rat sa Aneli, čija je veza sa Markom Janjuševićem Janjušem doživela krah. 

Anita i Anđelo su par koji privlači jako veliku pažnju, pogotovo otkako su nakon njegovog ulaska u "Elitu" uplovili u ljubavnu vezu, čime je ona zauvek stavila tačku na ljubavni odnos sa Jovanom Tomić Matorom, sa kojom je još uvek u braku na papiru. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Elita 7 Zadruga

Ova emisija će sigurno biti jako zanimljiva i otvoriće se mnogobrojne nove teme, a publika ima verovatno razna pitanja da im postavi, na koja možda nisu tokom boravka u rijalitiju imali priliku da odogovre. Poznato je da voditelj Ognjen Amidžić uvek pripremi i zanimljivije igrice, pa će takmičari "Elite" imati pune ruke posla i neće im biti ni najmanje lako. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading