MILICA VESELINOVIĆ SPREMNA ZA ELITU: Otkrivamo sve detalje njenog ULASKA, Mensuru će pasti MRAK NA OČI!

Autor:

Zadruga

05.11.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka će se uskoro useliti u "ELitu", a njen ulazak izazvaće haos!

MILICA VESELINOVIĆ SPREMNA ZA ELITU: Otkrivamo sve detalje njenog ULASKA, Mensuru će pasti MRAK NA OČI!

Foto: ATA Images

Mensur i Milica

Kako portal Republika saznaje, bivša zadrugarka Milica Veselinović će se u narednom periodu useliti u "Elitu". Veselinovićeva je dobila ponudu još letos, ali je odbila da uđe od samog starta, jer je želela da vidi ko će se sve useliti u rijaliti, a i kako bi odmorila od prethodne dve sezone.

Republika

Foto: ATA Images

Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović

- Milica se istrošila u "Zadruzi 5" i "Zadruzi 6" i htela je da napravi malo veću pauzu, pa da se useli u "Elitu". Dobila je dobru ponudu, ona je jedan od jačih "rijaliti igrača" i trebalo bi uskoro da se useli Belu kuću. Sada uživa u novoj ljubavi i spremna je za sve što joj se može desiti u rijalitiju, naročito za susret sa Mensurom, kog želi da raskrinka - govori za Republiku izvor koji je dobro obavešten.

Podsetimo, Milica je nedavno gostovala u specijalnoj emisiji, gde je dobila priliku da se obrati svom bivšem dečku Mensuru Ajdarpašiću kao Drvo mudrosti. On je shvatio šta se dešava i kasnije krenuo da drami, što će sigurno biti slučaj i kad se Milica useli na imanje.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milica se obratila Mensuru kao Drvo mudrosti

Ona je nedavno istakla i da Mensur daje drugima za pravo da misle da i dalje gaji emocije prema njoj.

- Ja ne razmišljam o tome, ali svojim ponašanjem on drugima daje za pravo da pomisle da i dalje ima emocije prema meni. Ako budem ušla, ako budem bila tamo, ja ću se prema njemu ponašati kao i prema drugim ukućanima, nema izuzetka - rekla je Milica za RED televiziju nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading