ZVEZDANU STIŽE JOŠ JEDNA TUŽBA: Slavnić ide na robiju, spremna sva dokumentacija protiv njega?! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

01.08.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić dobija još jednu tužbu na svoju adresu, ni ne sumnja šta mu se sve sprema!

ZVEZDANU STIŽE JOŠ JEDNA TUŽBA: Slavnić ide na robiju, spremna sva dokumentacija protiv njega?! (VIDEO)

Foto: Shutterstock, ATAImages

Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica šeste sezone rijalitija "Zadruga", u toku sinoćne emisije "Narod pita" osvrnula se na tužbu koju sprema za Ivana Marinkovića, ali kako je otkrila, uskoro će tabak biti presavijen i za njenog bivšeg nevenčanog supruga, Zvezdana Slavnića.

Naime, kako je istakla, ceo proces traje dugo, ali je i dalje istrajna u odluci da pravdu potraži na sudu za sva nedela koja su joj priređena.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Narod pita

- Ana, da li si konačno podnela tužbu protiv Ivana - upitao je voditelj.

- Ne, nisam. Juče sam bila na sastanku sa advokatom, skupljam još neke stvari, radimo tu nešto, ali biće završeno do septembra - otkrila je Ćurčićeva, te se osvrnula i na tužbu protiv Slavnića:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Narod pita

- Ide i to. Biće sve uskoro. Malo je duže trajalo, dug je proces, ima tu dosta materijala, mnogo toga mora se "kucka" i da se sve uradi kako treba, ali sve ide kako sam zamislila - priznala je Ana.

Detaljnije pogledajte u video prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Tea

01.08.2023 15:59

Neka ne izmišlja i me lupeta, nisu svi glupi. Da je bilo nasilja sa Zvezdanove strane prema njoj, tužilastvo i sud bi odmah reagovali. Uhapsili ni ga i dpneli odluku o zabrani prilaska, ali ona laže dok zine. Ne znam dokle ćete pridavati značaj njenim lažima ianipulaciji. Žena je hodajuće zlo. Može svima samo da pljune pod prozor.

Tamara ana

01.08.2023 16:08

Neka je sve u pravu, neka je sve tacno, ali zenu organski ne podnosim. Ne mogu da vam objasnim koliko mi je odvratna i lazna. Nista joj ne verujem. Kazu da nepogresivo procenjujem ljude i onda kada nista o njima ne znam.