"BOLJE DA ME NE ČAČKA" Šok dokazi uživo u emisiji - otkriveno šta se krije u Aninom tabletu, pale javne pretnje! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

01.08.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvara se Pandorina kutija!

"BOLJE DA ME NE ČAČKA" Šok dokazi uživo u emisiji - otkriveno šta se krije u Aninom tabletu, pale javne pretnje! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kako je otkrila po izlasku sa imanja u Šimanovcima, drugoplasirana učesnica šeste sezone "Zadruge", Ana Ćurčić, otkrila je javnosti da je počela da piše autobiografiju, a sada priznala da li će neki deo knjige biti posvećen i čuvenoj "kumi nacionale", Mileni Kačavendi.

Naime, Ćurčićeva je voditelju Darku Tanasijeviću u emisiji "Narod pita" rekla da ne planira da se bavi Kačavendom u svom literarnom ostvarenju, već isključivo detaljima koje se tiču samo nje. Ovo je, sudeći po svemu, iznerviralo njenu bivšu prijateljicu, te je odmah voditelju poslala poruku, koju je on pročitao uživo u programu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Darko Tanasijević i Ana Ćurčić Narod pita

Ana, javila se Milena Kačavenda. "Dobro veče, pozdrav za sve! Pitanje za Anu: Zbog čega bi nazvala neki deo knjige po meni, ako me ne poznaješ? Molila bih i da prokomentarišeš mog pokojnog verenika, s obzirom da je u prethodnoj emisiji imala sve informacije od bitnih ljudi iz Beograda vezano za njegovu pogibiju" - otkrio je Darko sadržaj Milenine poruke, na koji se Ćurčićeva grohotom nasmejala.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Narod pita

- Mogu samo da kažem da joj je bolje da ćuti i da ne pominje verenika! Ne želim ništa da pričam, ali sve će se to raščevijati, ja verujem da će se sve saznati. Ne bih ništa komentarisala kako traži, jer joj to ne bi išlo u prilog, tako da bolje da me ne čačka - smejala je Ana, a zatim podigla svoj tablet uređaj koji je ponela sa sobom:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda

- Vidiš ovu situaciju? To je moj tablet, to mnogo vredi! Ima šifru, nećete je provaliti. Tako da, družićemo se, ovde imam svu dokumentaciju, ma imam šta god poželiš! Srele smo se nas dve juče, ispred ''Radničkog''. Rekla sam joj šta sam imala, porazgovarale smo desetak minuta, nema nikakvog verbalnog okršaja, niti treba da ga bude. Neka ona prati šta je ona pričala i dokle je došla, šta je sve izgovorila... Ja sam sa mnogim osobama završila i sklonila se od njih - rekla je Ana.

Detaljnije pogledajte u video prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dingo

01.08.2023 13:27

Ana!postala si veliki zlotvor,zlo da nema većeg.gotivio sam te ,ali ti postade monstrum. Sve one koji su te branili ti teras od sebe!ti si sadomazohista....unistavas sve oko sebe.zivis u lažnom svetu da si neko bitan...a nisi,čak ni svojoj deci.obrukala si ih najgore što se može. Zveki je drndao drugu na krevetu pored tebe,ponizio te i ugazio kao krpu,a ti ga posle ljubila i tesila...svako zaslužuje svoju sudbu,ti najviše...bruko ženskog roda.nemas ni reč ni stav..kacavenda je navukla mnogo njih na svoju grbacu braneći tebe,a ti je otrese kao list sa sebe...pasces ti opet i brukati se dalje...