ZVEZDAN OSTAO NA ULICI, MOLI DA UĐE U ELITU: Nakon diskvalifikacije usledio bolan šamar realnosti, Slavnić shvatio da je totalni GUBITNIK!

Autor:

Zadruga

24.07.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić ostao bez novca, supruge i ljubavnice, u novoj sezoni rijalitija vidi spas!

ZVEZDAN OSTAO NA ULICI, MOLI DA UĐE U ELITU: Nakon diskvalifikacije usledio bolan šamar realnosti, Slavnić shvatio da je totalni GUBITNIK!

Foto: ST/Nikola Mutić

Zvezdan Slavnić

Otkako je napustio Zadrugu, Zvezdan Slavnić zarađuje od društvene mreže TikTok, ali kako ima sve manje i manje novca, Slavnić, kako tvrde domaći mediji, jedva krpi kraj s krajem, te moli čelnike televizije "Pink" da mu dozvole ponovni ulazak u rijaliti.

Republika

Foto: TikTok.com

 

- Zvezdan je očajan. Tokom trajanja rijalitija bio je uveren da je veoma popularan, te je sebi dao za pravo da se ponaša bahato. Nakon diskvalifikacije udario ga je šamar realnosti. Iako je mislio da će biti pobednik, on je ispao najveći gubitnik, koji je ostao bez žene, ljubavnice i honorara. Trenutno mu je jedini izvor prihoda TikTok, na kojem mora svake večeri da igra mečeve kako bi zaradio novac - priča izvor za Alo i dodaje:

- On trenutno preko poznanika pokušava svim silama da stupi u kontakt sa čelnicima "Pinka". Obećava da, ukoliko ga puste da uđe u novu sezonu "Zadruge", neće više praviti scene i da neće izigrati njihovo poverenje. Uverava ih da neće pokazati ni najmanji vid agresije, kao i da se više neće povređivati. Svestan je da je trenutno svuda etiketiran kao nasilnik i zbog toga ne može da nađe dobro plaćen posao.

Ipak, kako tvrdi izvor, produkcija je striktna po pitanju kršenja pravila i nasilja pred kamerama, te Zvezdanove molbe nisu urodile plodom.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

 

- Pravila "Pinka" su jasna, oni nasilje ne podržavaju. Zvezdana su opominjali više puta, davali mu šanse i kažnjavali ga. On je sve zloupotrebio. Sedma sezona "Zadruge" biće skroz drugačija, mnogo kulturnija i ne žele da daju prostor ljudima koji su sebe predstavili u najgorem svetlu - zaključio je izvor za pomenute medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miki

25.07.2023 08:37

Ova sezona Elita bice skroz drugacija. Miljana i Bebica se nece svadjati ni rastajati. Zola nece sa Miljom na Rajsko. Marija nece imati nista protiv Miljanine volje, pa ni Zola joj nece smetati. Mica Przulj nece vise biti vulgaran, a redovno ce da menja baterije. Maja Marinkovic ce da bude u celibatu. Ko jos? Ana Spasojevic nece vise da sedi i cuti......Ma Elita ja vam kazem