OGLASILA SE CRVENA ZVEZDA O DOGOVORU SA BAHAROM: Crveno-beli plaćaju Izraelcu, ali su i pored toga srećni

Autor:

Sport

29.04.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ime kluba sa Marakane oglasio se predsednik Mijailović i pomenuo brojne fudbalere.

OGLASILA SE CRVENA ZVEZDA O DOGOVORU SA BAHAROM: Crveno-beli plaćaju Izraelcu, ali su i pored toga srećni

Foto: Starsport

Barak Bahar i Svetozar Mijailović

Crvena zvezda i Barak Bahar su se dogovorili da raskid saradnje, barem finansijski, ne bude bolan ni za zednu stranu. Izraelski trener dobiće deo primanja koja mu sleduju na osnovu trogodišnjeg ugovora, od kojih je odradio samo šest meseci, ali ni blizu 1,2 milion evra po sezoni.

S druge strane, crveno-beli će morati da plate Baharu iako nije uradio ništa za njih, ni dok je bio na Marakani ni posle toga, ali će navodno uštedeti 1.500.000 evra jer neće biti tuženi i neće biti plaćanja sudskih troškova. Ovaj dogovor predstavlja važan korak ka rešavanju sporova između Bahara i Crvene zvezde, čime se izbegavaju potencijalno dugotrajni i skupi pravni procesi. Ujedno, ova situacija pokazuje značajnu ulogu pregovaračkih veština u rešavanju sličnih sukoba u sportskim ugovorima. Zato ne čudi zadovoljstvo na Marakani, a čak su se i zahvalili Baraku.

- Zahvaljujem se bivšem treneru našeg kluba Baraku Baharu na korektnom odnosu, razumevanju, kao i saradnji. Tokom boravka u Crvenoj zvezdi je fudbalskom svetu predstavio našu talentovanu decu, koja su dobila priliku da se dokažu na srpskoj i evropskoj sceni. Mijatović i Nedeljković su bili standardni prvotimci, tokom mandata Baraka Bahara, a njihov kvalitet i potencijal su prepoznali veliki klubovi. Takođe i ovom prilikom se zahvaljujemo bivšem šefu stručnog štaba na dovođenju Omrija Glazera i Šerifa Endiajea, na čijim transferima takođe očekujemo veliku zaradu. Upravo pomenuti igrači su bili izričite želje Baraka Bahara, kome želimo puno sreće u nastavku karijere - poručio je predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading