MATEJ BOLTAUZER ODSVIRAO SVOJE: Slovenac SMISLIO URNEBESNU LAŽ da bi zadržao posao, ali čelnici liga NISU NASELI

Autor:

Sport

29.04.2024

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta je sudija kradljivac parfema pokušao "da proda" poslodavcima.

MATEJ BOLTAUZER ODSVIRAO SVOJE: Slovenac SMISLIO URNEBESNU LAŽ da bi zadržao posao, ali čelnici liga NISU NASELI

Foto: www.profimedia.rs

Matej Boltauzer, poznati slovenački sudija je odsvirao svoje! Republika je u petak ekskluzivno raskrinkala Boltauzera koji je još 5. decembra ukrao parfem na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu po povratku sa utakmice 12. kola Evrolige između Partizana i Monaka, ali je verovatno uz nečiju pomoć mesecima zataškavao skandal.

Sada, kada smo ga raskrinkali i kada je Republika podigla buru u celom košarkaškom svetu, Boltauzer je pokušao da se izvuče i da čelnicima liga u kojima je radio da "proda priču" kako bi nastavio nesmetano da radi kao i svim ovih meseci, uključujući deljenje pravde u Beogradu. Međutim, ovo što je ispričao ne bi prevarilo ni decu u vrtiću.

- Boltauzer je imao razgovore sa čelnicima liga u kojima je radio (Evroliga i AdmiralBet ABA liga) jer su želeli da čuju i njegovu stranu priče posle skandala koji je razotkrio vaš portal Republika. Iako je uhvaćen na delu i za šta postoji snimak sa sigurnosnih kamera u parfimeriji (koji je Republika ekskluzivno objavila), Matej je izjavio da on ništa nije ukrao, nego da je platio parfem, ali nije sačuvao račun - saznaje Republika iz izvora dobro upućenog u Boltauzerovu aferu.

Republika

Foto: Starsport

Matej Boltauzer

 

Prema njegovim rečima, iako su odmah bili skeptični na ovu priču, jer se valjda kupljeni proizvod stavlja u džep na kasi posle plaćanja a ne direktno sa police, čelnici liga, iako su bili usred istrage sa jasnim epilogom, su mu dali još jednu šansu.

- Iz liga su Boltauzeru rekli da će mu poverovati u priču ako donese potvrdu iz MUP da se sve baš tako desilo, odnosno da nije tačno sve ono što je Republika ekskluzivno razotkrila, a ostatak košarkaške javnosti preneo. Boltauzer je tu zaćutao. Nije imao više argument jer mu laž očigledno nije prošla - dodao je naš izvor.

Epilog posle ovog razgovora bio je samo jedan.

- Matej Boltauzer do daljeg neće suditi nigde. Poverenje u njega je poljuljano i niko se ne usuđuje da ga delegira. Pogotovo jer je sve zataškavao mesecima, a i sada ih je lagao u lice - zaključio je naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading