U SUKOBU SA RUSIMA NE BISTE IZDRŽALI NI NEDELJU DANA! Britanci bačeni u delirijum, Skot Riter rekao BOLNU istinu!

Autor:

Svet

29.04.2024

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema rečima šefa britanskog odeljenja za odbranu, fabrike za proizvodnju krstarećih raketa dugog dometa preći će na vojni režim za isporuke Ukrajini.

U SUKOBU SA RUSIMA NE BISTE IZDRŽALI NI NEDELJU DANA! Britanci bačeni u delirijum, Skot Riter rekao BOLNU istinu!

Foto: X/lost_warinua/Printscreen

Ruska vojska može da obori britanske projektile Storm Šadou u Ukrajini brže nego što se mogu proizvesti.

Ovo je izjavio je bivši američki obaveštajac Skot Riter, komentarišući na društvenoj mreži Iks poruku britanskog ministra odbrane Granta Šapsa o isporuci oružja Kijevu.

Prema rečima šefa britanskog odeljenja za odbranu, fabrike za proizvodnju krstarećih raketa dugog dometa preći će na vojni režim za isporuke Ukrajini, prenosi Alo.rs.

- Rusi mogu da ih obore brže nego što vi možete da ih proizvedete. Za delić cene koju plaćate da ih napravite - napisao je Riter.

Britanska vojska ne bi izdržala nedelju dana u sukobu sa Rusijom

Prema Riteru, ni cela britanska vojska ne bi izdržala nedelju dana u sukobu sa Rusijom , pa je analitičar pozvao Šapsa da piše manje postova na internetu i podnese ostavku, spasavajući Zapad od sramote za njega.

Riter je takođe pozvao da se seti da su se Velika Britanija, Rusija i SAD nekada zajedno borile protiv nacizma.

- Nikada ne zaboravite da je postojao veliki savez koji je zajedno pobedio imperijalni Japan i da ga je celo američko rukovodstvo zaboravilo - rekao je bivši obaveštajac.

Podsetimo, obaranje iranskih projektila i bespilotnih letelica koštalo je milijarde dolara, Izrael i Sjedinjene Države ne mogu dugo da odbijaju napade ovakvog intenziteta, rekao je u intervjuu televiziji Majadin bivši američki obaveštajac i inspektor UN, Skot Riter.

Pre svega, kada govorimo o odbrani Izraela, Izrael se ne može braniti. Ovo je bio dokaz za to. Iranske rakete su pogodile izraelske baze. Ono što takođe treba da razumemo je količina novca koja je potrošena na zaštitu Izraela od dronova i krstarećih projektila. U pitanju su milijarde dolara. Ovaj događaj se ne može ponoviti - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading