NAKON ANĐELINIH JAVNIH PROZIVKI, ZVEZDAN DONEO ŠOK ODLUKU: Hitno obaveštenje za zajedničke fanove, ovo niko nije očekivao!

Autor:

Zadruga

19.07.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić se momentalno oglasio putem Instagrama!

NAKON ANĐELINIH JAVNIH PROZIVKI, ZVEZDAN DONEO ŠOK ODLUKU: Hitno obaveštenje za zajedničke fanove, ovo niko nije očekivao!

Foto: instagram/slavnic.zvezdan

Nakon što je Anđela Đuričić isprozivala Zvezdana Slavnića putem svog Instagram storija, gde mu je posvetila hit Milice Pavlović "Dabogda propao", diskvalifikovani zadrugar se oglasio, pa otkrio da se na kratko povlači sa TikToka, gde je sada najaktivniji.

Naime, on je obavestio fanove da večeras ne očekuju lajv na TikToku, ali da im priprema nešto spektakularno u bliskoj budućnosti.

Republika

Foto: TikTok.com

 

- Večeras odmaramo. Čekamo da nam stigne verifikacija za nalog na TikToku i potvrda o bezbednosnim parametrima. Odmorite i naspavajte se do sledeće žurke - napisao je Zvezdan.

Slavnić inače potpuno ignoriše sve Anđeline komentare i ne upušta se u bilo kakvu konverzaciju, a svi se pitaju kada će Zvezdan prekinuti tišinu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading