OBJAVA RATA NAJVEĆEM FANU: Anđela odbrusila Dragani iz Geteborga, PRSTEN NE VRAĆA!

Autor:

Zadruga

13.07.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorka pobesnela, vodi rat na društvenim mrežama!

OBJAVA RATA NAJVEĆEM FANU: Anđela odbrusila Dragani iz Geteborga, PRSTEN NE VRAĆA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

Izvesna Dragana iz Geteborga, koja je bila najveća podrška Anđeli Đuričić i Zvezdanu Slavniću, se nedavno oglasila na društvenim mrežama i zatražila od Đuričićeve da vrati verenički prsten koji joj je kupila.

Republika

Foto: ATA Images, Instagram, Shutterstock

Anđela i Zvezdan

- Ja imam pravo da tražim svoj prsten nazad ili novac, a ona neka stavi na ruku nešto drugo. Stavljam račune sada, a ne budem li ispoštovana, sledeći put idu naši razgovori, poruke sa Instagrama i dopisivanja, znači sve. Nikoga se ne bojim. Javno kažem, ako mi se nešto desi, to je od njih. Ne bojim se pretnji, vezivanja za radijator, tih ostalih stvari. Ja nisam ni Ana, ni Anđa, nadležni organi su obavešteni. Ne interesuju me njihovi problemi, zanima me moje, da li neko zloupotrebljava moje predmete, a ovaj prsten je zloupotrebljen - istakla je Dragana.

Republika

Foto: Instagram.com

Dragana iz Geteborga

Anđela je danas objavila sliku na Instagramu, a na njenoj ruci je zasijao prsten. Đuričićevu su napali pratioci na društvenoj mreži Instagram da vrati prsten, a ona se oglasila.

- Prsten o kom se polemiše toliko je ovaj i lično sam ga sebi kupila. Nikakav verenički prsten ne nosim, a kamoli što mi je neko kupio. Toliko - napisala je Anđela.

Đuričićeva se obratila i Dragani, koja je ranije navela da je kupila ovaj prsten.

- A ovo je prsten koji mi je žena koja me je podržavala iz podrške poslala, nikakva Dragana kako lažnu pišu i ona sama valjda lažno kaže. Ima uplatinica o tome ko je tačno kupio iposlao isti. Tako da, dosta sa lažima, ekipo - istakla je Đuričićeva.

Republika

Foto: Instagram.com

Anđelina objava

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading