"PRETUKAO JE I RUKU JOJ JE SLOMIO" MONSTRUOZNO! Otkriveno zašto su Anđela i Zvezdan zaista RASKINULI, istina će vas ŠOKIRATI!

Autor:

Zadruga

03.07.2023

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživo u emisiji otkriveno zašto su Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić zaista raskinuli.

"PRETUKAO JE I RUKU JOJ JE SLOMIO" MONSTRUOZNO! Otkriveno zašto su Anđela i Zvezdan zaista RASKINULI, istina će vas ŠOKIRATI!

Foto: Nikola Mutic/ATA Images/printscreen

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić, nakon što je stavila tačku na odnos sa Zvezdanom Slavnićem, uživa u rodnoj Crnoj Gori.

Naime, mnogi spekulišu o razlozima njihovog raskida, a sada se u emisiji "Narod pita" oglasila gledateljka koja je dala svoj sud.

Foto: ATA Images

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

 

- Jelena s Medaka kraj telefona. Navijala sam za Anu Ćurčić. Divim joj se kako nije počupala onu Anđelu. Bila sam vanbračnoj zajednici, a devojku s kojom me je partner prevario sam počupala. Moj zet je pretukao moju sestru, a onda i mene. Ona nije ostavila njega sve dok joj ruku nije slomio. Sve što se meni desilo, kao i mojoj bliskoj osobi me je navelo na to da mislim da je potrebno nešto samo pustiti. Nisam mogla da se uključim kad je Ana bila gost u emisiji, a Žana mi je takođe jako draga - rekla je gledateljka.

- Šta mislite o raskolu Ane i njene kume? - upitao je Darko.

- Mislim da je na početku želela da bude tu za Anu, ali da je na kraju ipak poletela i želela sve za sebe - rekla je gledateljka.

Foto: ATA Images

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić raskid

 

- Šta mislite o raskidu Zvezdana i Anđele? - upitao je Darko.

- Mislim da je ona mislila da je on pun keša, jer mu je otac poznati košarkaš. Kad je videla da imaju samo jedan kauč i sobu, a posle je pobegla glavom bez obzira. Žana, Marko nije za tebe. Ona je sposobna, jaka žena, takav joj treba - rekla je gledateljka.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dt

04.07.2023 06:47

Glupih li žena, ne čupaš drugu ženu, nego svog muža, partnera, on te vara, stvarno ne verujem da tako glupo neko rezonuje, i kao “on nije hteo”, pa mu oprostila, kakve glupače!!

Endji

04.07.2023 13:01

@Dt - OVO GLUPOTI I MOGU DA GLEDAJU SMO GLUPI LJUDI... Sami zadrugri se smeju i kau da ne gledaju ni klipove ... samo glupi ljudi se pale na tudje zivote,placu, gledaju do zore, svdjaju se sa ukucanim, slju novac, poklone ,... pitam u ime CEGA?