BIVŠI IGRAČ ZVEZDE HEROJ SVOG TIMA: Pogledajte spektakularani pogodak nekadašnjeg asa crveno-belih! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.04.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krstović doeno slavlje navijačima.

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE HEROJ SVOG TIMA: Pogledajte spektakularani pogodak nekadašnjeg asa crveno-belih! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

U 34. kolu italijanske Serije A desio se pravi fudbalski spektakl između ekipa Lećea i Monce. Iako je rezultat na kraju bio 1:1, utakmica je pružila uzbuđenje do poslednjeg minuta.

Najveći momenat utakmice desio se u drugom minutu sudijske nadoknade drugog poluvremena kada je Nikola Krstović, bivši napadač Crvene zvezde, postigao neverovatan gol. Krstović je sjajno primio loptu na ivici kaznenog prostora i zatim sa snažnim udarcem savladao golmana Monce. Njegov pogodak je bio poput munje koja je pogodila metu, ostavljajući navijače očarane njegovom veštinom i preciznošću.

Iako je delovalo da će Leće odneti pobedu, Monca se nije predavala. U šestom minutu nadoknade, uspeli su da izjednače rezultat, postigavši gol sa bele tačke preko Pesina. Ovaj dramatičan završetak samo je dodatno uzbudio tenziju na terenu i među navijačima.

Posle ovog remija, Leće se zadržalo na 13. mestu sa 36 bodova, dok je Monca dva mesta iznad, sa 44 boda. Ove dve ekipe su pokazale izuzetnu borbu i talenat na terenu, ostavljajući navijače u iščekivanju narednih utakmica.

Fudbalski svet je još jednom bio svedok neizvesnosti i uzbuđenja koje pruža Serija A, a ovaj meč će ostati upamćen po spektakularnom golu Nikole Krstovića i dramatičnom završetku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading