BILAL NOĆ PROVEO SA BIVŠOM ZADRUGAROM! Maja sve saznala, pa ga uživo u programu RASKRINKALA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.06.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković otkrila odnos Bilala Brajlovića sa bivšom zadrugarkom.

BILAL NOĆ PROVEO SA BIVŠOM ZADRUGAROM! Maja sve saznala, pa ga uživo u programu RASKRINKALA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tokom sinoćne emisije ''Narod pita'' Maja Marinković je raskrinkala svog sadašnjeg dečka Bilala Brajlovića i otkrila sa kojom zadrugarkom je bio nakon rijalitija.

On je najpre otkrio da nije u kontatku sa Anom Spasojević, ali da je bio sa njom nakon izlaska.

- Zajedno smo bili u društvu, nismo sami proveli tu noć - rekao je Bilal.

- Biki je neko ko meni sve priča. Bitno mi je da mi sam kaže šta je radio i gde. Ja nikada nisam bila drukara i cinkaroš, ali ću samo reći da mi je sve rekao - dodala je Maja.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Bilal Brajlović i Maja Marinković

- Otpratio sam Anu zbog Maje. Ne mislim da je u redu da pratim bivšu devojku, a sa Majom sam. Možda nije u redu s moje strane, ali sam sam to uradio jer sam osetio potrebu - rekao je Bilal.

- Pitala sam ga da li je imao nešto s neko devojkom posle rijalitija, on je kazao: ''Da, sa tom i tom.'' Ubio je vreme, imao rekreaciju i to je dovoljno. Nije problem što se zabavio. Drago mi je jer se zabavio sa drugim devojkama, a da sam ja ta prava. On je meni dokazao.

- Nije Ana samo za zezanje. Ona je pokazala i dokazala da je imala emocije prema meni. Ona je uradila šta je uradila i pored toga što je znala da neće biti sa mnom. Smatram da je 100% iskrena i da mi je bila pravi prijatelj, ali ja volim drugu - dodao je Bilal, a Ana Spasojević je poslala poruku.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Bilal Brajlović o Ani Spasojević

- Ana je upravo napisala poruku: ''Bili smo u društvu zajedno, jesmo se poljubili i tako to, ali smo se posle toga razišli. Ni Bilal, ni ja nismo bili za vezu, Majo ne moraš odmah da provociraš''

- Ne vidim ništa loše u tome što je ona uradila. Ako je videla da on nije za vezu, što je sebi dopustila da se i poljubi sa njim? - pitala je Maja.

Darko Tanasijević je Bilala upitao i za odnos sa Anom Jovanović.

- Kad sam nogu slomio, javilo mi se nekoliko bivših zadrugarki. Ana je zgodna i lepa, ali je nakon jednog dana razgvora umislila da smo u vezi. Zvala me je svaki dan, našla me je i preko satelita, kad sam je svuda blokirao. Tokom superfinalne večeri, video sam da je Bakir, moj brat kod ograde, ja sam potrčao kod njega, ali je ona iskočila, a ja je poljubio - rekao je Bilal.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković

- Ona se poprilično razočarala jer si ti sad sa Majom, sedela je sa tvojom podrškom tokom čitave večeri - rekao je Darko.

- Možda se muvala sa mojim bratom, a možda i grešim - rekao je Bilal.

- Ana Jovanović je rekla da je kraj utamice onda kada ona to kaže. Majo, šta ti misliš?

- Nemam komentar. Ne mislim ništa o takvim osobama, nemam ni vremana - zaklučila je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading