"SAMO JE STAVIO KAŽIPRST PREKO USANA, KAO ZNAK DA ĆUTIM, A ONDA..."! Svedok opisao šta je uradio Dejan pošto je brutalno likvidirao svog šuraka i poznatog čačanskog biznismena! JOŠ U BEKSTVU!

Autor:

Hronika

27.04.2024

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On dodaje da su prisutni na placu videli osumnjičenog kako izlazi iz lokala, pošto je "overio" žrtvu.

"SAMO JE STAVIO KAŽIPRST PREKO USANA, KAO ZNAK DA ĆUTIM, A ONDA..."! Svedok opisao šta je uradio Dejan pošto je brutalno likvidirao svog šuraka i poznatog čačanskog biznismena! JOŠ U BEKSTVU!

Foto: Facebook, RINA

Mario Simović (43), poznati biznismen iz Čačka, ubijen je prekjuče oko 10:30 sati u svojoj firmi u Preljini kod tog grada. Njega je ubio šurak Dejan Popović, za kojim policija još traga. 

Pre ubistva, osumnjičeni za ovo delo je navodno ušao u lokal žrtve i pozvao ga da razgovaraju.

- Ubrzo je izbila svađa, a zatim je osumnjičeni izvadio pištolj i sa nekoliko hitaca usmrtio Maria - ispričao je jedan od očevidaca ubistva.

Mario Simović i Popović su, inače, nekad sarađivali oko prodaje i kupovine automobila, placava i zgrada, ali su kasnije počeli često da se sukobljavaju, a poslednji sukob izbio je oko međe.

- Simović je Popoviću zapalio džip, tada mu je Popović pretio. Međutim, sve je eskaliralo kada je Simović pre nekoliko dana izveo geometre kako bi video da li mu je Popović "ušao" na plac. Kada je ustanovljeno da jeste, Simović je to jedva dočekao i tada je sve krenulo - kaže izvor.

Prema izjavi očevidaca, osumnjičeni je pre ubistva došao na plac te firme, ušao u lokal i tu zatekao dvojicu muškaraca u objektu.

- Najpre se obratio drugom muškarci pokazujući mu pogledom da napusti prostoriju, što je ovaj i učinio. Ubrzo se iz lokala čula žučna rasprava dvojice muškaraca, a potom i tri pucnja - kaže Kurirov izvor iz istrage. 

On dodaje da su prisutni na placu videli osumnjičenog kako izlazi iz lokala.

- Svedok tvrdi da je on bez ijedne izgovorene reči stavio kažiprst desne ruke preko usana, želeći time da im kaže da ništa ne govore. Kažu da je potom seo u auto i otišao u nepoznatom pravcu - kaže naš izvor.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading